İstanbul Kağıthane'de bir binanın ikinci katında bulunan Adımlar Dergisi'nin bürosuna yapılan bombalı saldırıda, bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
PYD Eşbaşkanı Salih Müslim, İngiliz Avam Kamarası’nda düzenlenen konferansta konuştu, "IŞİD’e karşı mücadelemizde demokrasi yanlısı ülkelerin desteğine ihtiyacımız var" dedi.
Cumhurbaşkanı Hadi'nin çağrısına yanıt veren Suudi Arabistan ve bölge müttefikleri Yemen'e yönelik askeri operasyon başlattı. 10 ülkenin katıldığı operasyonda İran destekli Şii Husi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa'nın kendisine verdiği yetkiyi ilk kez kullanarak kanser tedavisi gören bir hükümlüyü affetti.
Ukrayna Maliye Bakanı Natalie Jaresko, IMF'ye borcunu ödeyen Türkiye'nin başarı örneği olduğunu söyledi.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bugün itibari ile 30 vatandaşın domuz gribi nedeniyle hayatını kaybettiğini söyledi. Salgınla ve domuz gribi ile ilgili Enfeksiyon Hastalıkları ve Klin
MEB, bilgi düzeyine göre öğrencilere ders çalıştırabilen yapay zekâlı bilgisayar yazılımı geliştirdi. Yazılım gelecek yıl kullanılmaya başlanacak
Nevzat Çiçek, hükümet ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında çatlak olduğuna yönelik iddiaları masaya yatırdı...
Yasalarda 'mabetler ibadethane haricinde hiçbir iş için kullanılamaz' deniliyor ama Balıkesir'in tarihi Biberli Cami, göz göre göre 'Kent Arşivi Müzesi'ne çevriliyor.
Afganistan'da Kur'an-ı Kerim yaktığı söylenerek linç edilen ve yakılarak öldürülen genç kadının iftiraya uğradı ortaya çıktı.
ABD’nin Utah eyaletinde zehirli iğneyle idamda kullanılan ilaçların sağlanamaması durumunda ölüm cezasının idam mangası tarafından infaz edilmesine karar verildi.
Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, IŞİD ve PYD arasında devam eden çatışmaları yorumladı.
Yemen Cumhurbaşkanı Abdurabbu MansurHadi, BM Güvenlik Konseyi'ne başvurarak, Husilerin ilerlemesini durdurmak için "gönüllü ülkelerin" askeri müdahalesine izin veren bir karar almasını tal
BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon, dünyanın gözünü IŞİD’e dikmesi nedeniyle Suriye halkının kendisini 'terk edilmiş' hissettiğini söyledi, “Gözümüzü tekrar Suriyelilere çevirmeliyiz”
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Fransa'da düşen uçakta bir soydaşımız hayatını kaybetti" dedi. Ölen kişinin, vatandaşlıktan çıkarılan Muradiye Lohman olduğunu açıkladı. Fransa �