Adıyaman Belediyesince düzenlenen kursta, dokuma çalışmaları süren Mescid-i Aksa ve Kubbet-üs-Sahra motifli 3 boyutlu halı, Başbakan Binali Yıldırım'a hediye edilecek.
Birleşmiş Milletler'in Kudüs kararından sonra Birleşik Arap Emirlikleri’ne ait Sky News Arabia “Türkiye IŞİD ile ittifak halinde” yayını yapmaya başladı.
BM'de alınan karara yönelik Türkiye'den ilk yorum Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan geldi
Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) el koyduğu otel, 2000'li yıllardan bu yana atıl vaziyette. Kayak merkezine giden Val
ABD yönetimi, BM'nin sadece Güvenlik Konseyinde değil, aynı zamanda Genel Kurulunda bugüne kadar yapılan Filistin ve Kudüs oylamalarında İsrail ve birkaç küçük ada devleti dışında dest
Avustralya'nın Melbourne kentinde bir alışveriş merkezinde patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sabah saatlerinde de Melbourne'de bir araç yolda yürüyen kala
Hatay Vakıflar Bölge Müdürü Yıldıran, "Cami 3 haftalık plan dahilindeki basit onarım nedeniyle ibadete ve ziyarete kapalı olacak." dedi.
İsrail askerleri dün Ramallah, El-Halil, Tulkerim ve Nablus'ta sokaklara dökülen Filistinli çocuklara gerçek ve plastik mermilerle müdahale etti. Toplamda 81 kişi yaralandı.
Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin, Yemen'in kuzeyinde yer alan ve Husilerin kalesi olarak bilinen Saada kentine düzenlediği hava saldırılarında 11 sivil hayatını kaybett
Kastamonu'da evleri yanan aileye 22 gündür ulaşılamıyor. Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, komandoların katılımıyla bölgede arama çalışmaları yürütüyor.Kastamonu Cumhuri
Maliye Bakanı Naci Ağbal, her geçen gün değerini artıran sanal para birimi Bitcoin'le ilgili çalışmaların olduğunu söyledi.
Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak "ANA" ile TSİ 18.50'de Nahçıvan'a geldi.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Kudüs sorununa ilişkin fikir görüşmesi yapmak adına Suudi Arabistan'da Kral Selman ile bir araya geldi.
ABD'nin yarın yapılacak Kudüs oylaması için BM'deki büyükelçilere gözdağı vermesine Ankara'dan sert tepki geldi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Ne yapacaksınız isimleri alıp?
Darbe girişimine ilişkin FETÖ elebaşı Gülen'in bir numaralı şüpheli olduğu 279 sanıklı davanın görülmesine devam edildi. Duruşmada ifade veren tutuklu sanık eski Çiğli 2. Ana Jet Ü