Rus uçakları Halep kuşatmasını kırma operasyonuna katılan Türkmen Tugayı'nı vurdu. Saldırıda 9 savaşçı şehit oldu, 12 savaşçı da yaralandı
Genelkurmay, kumpasla ordudan ayrılmak zorunda kalan ya da atılan subay, astsubay ve uzman erbaş 10 bin askerin geri dönüşü için görüşmelere başladı.
Muğla'da yakalanan 11 darbeci askerin ilk ifadeleri ortaya çıktı.
Marmaris'te Erdoğan'ın kaldığı otele saldıran timdeki askerlerden sadece biri yakalanmadı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesince, şehir merkezinde kalan askeri alanların envanteri çıkarılarak, boşalan alanların kesinlikle rant kaynağı haline gelmesine izin vermeyecekleri belirtildi
Türk F-16’larının sıcak temasta ‘dost’ güçlere ateş açamama sorununun TÜBİTAK yazılımıyla çözüldüğünü belirten Tuğg. Erenel, “Cuntacıların Dedeağaç’a kaçırdığı Sikor
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast için Marmaris'teki otele saldıran hainler arasında bulunan 11 asker daha Muğla'nın Ula ilçesinde yakalandı. Operasyon s
Beylikdüzü'nde çıkan yangın sonucu ayakkabı tabanı üreten atölye tamamen yandı. Patlamalar meydana gelen yangında 5 itfaiyeci yaralandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayrıldığı otele saldırı düzenleyen 11 firari asker yakalandı.Yakalananlar arasında suikastçıların elebaşı Binbaşı Şükrü Seymen'in de olduğu bildirildi.
Yeni bir kanuni düzenlemeye ya da referanduma gerek kalmaksızın darbecilerin idamla cezalandırılabileceği ortaya çıktı. Hukuk Araştırmaları Derneği Yönetim Kurulu (HUDER) üyesi ve aynı
Suriye ordusuna ait bir helikopterin Halep'in Ensari semtinde yerleşim alanına düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 10 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin yaralandığı bildir
Mesudiye'de Topçam bölgesinde ormanlık alanda PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan 3 askerin isim ve memleketleri belirlendi.
Darbe gündeminde sahneye çıkan HDP'liler Sırrı Süreyya Önder başkanlığında "halkın sabrı kalmadı" diyerek tehdit etti.
Darbe girişimi öncesi yayınlanan bir videoda Prof. Dr. Osman Özsoy, sağcıların korkacağını yürekli komünistlerin sokağa çıkacağını söylüyor.
Ordu’ nun Mesudiye ilçesi’ne bağlı Topçam Jandarma karakolu mevkiinde ihbar üzerine operasyon yürüten askerlere ormanlık alandan ateş açıldı. 3 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.