Dönemin Erzincan Başsavcısı Cihaner'i makamında gözaltına alan İstanbul Küçükçekmece Adliyesinde görevli savcı Mehmet Yazıcı, Eskişehir'de yakalandı.
Ermenistan’ın başkenti Erivan’da 14 gündür silahlı bir grup tarafından işgal altında olan Erebuni polis karakolunun önüne silahlı grubu desteklemeye gelen protestocular ile polis arasınd
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bir grup terörist tarafından jandarma karakoluna uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda 2 asker yaralandı
ABD'nin Seattle kentinde meydana gelen silahlı saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı belirtildi.
Hrant Dink’in öldürüleceği bilgisine ‘muhbir' aracılığıyla ulaşan ancak bir işlem yapmayan dönemin Trabzon Jandarma İstihbarat Müdürü Metin Yıldız gözaltına alındı.
Kenan Evran Kışlası'nda bulunan otluk ve ağaçlık alanlarda yangın çıktı.
15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Kuleli Askeri Lisesi’nden 62 öğrenci tahliye edildi.
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yakalandıktan sonra tutuklanan FETÖ'cü tetikçi Avrupa'ya gittiğinde başını açıyordu.
Devlete sızmak için her alanda takiye yapan FETÖ'nün yeni yöntemleri deşifre edildi.
FET֒nün sağlık üssü olan ve darbe girişimi gecesi yaralananları tedavi etmeyi reddeden Turgut Özal Hastanesi’ndeki doktorların, giderayak tüm cihazları kullanılamaz hale getirdiği bel
İzmir Tire'de firari Binbaşı Recep Kılıç ile Yarbay Mustafa Toklu yakalandı
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkâri Çukurca Taşbaşı köyü bölgesinde, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle çıkan silahlı çatışma esnasında yaralanan üç askerin daha �
Küresel bir saldırı altındayız; ya parçalanmayı kabul edeceğiz ya da hep birlikte direneceğiz, başka yolu yok!
Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde yol kontrolü yapan güvenlik güçlerine saldırı oldu. 5 asker şehit oldu, 8 asker yaralandı.