Ankaradaki patlamaların ardından, saldırıya uğrayanların yakınları, hastane bahçesinde asılan listelere bakarak, ya da yapılacak anonsları bekleyerek yakınlarının akıbetini öğrenme
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiyenin bölünme noktasına geldiğini iddia ederek çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.
Ankara'da bu sabah meydana gelen patlamalarla ilgili ilk olarak Putin'den taziye mesajı geldi. Putin'den sonra birçok ülke lider ve kuruluşundan taziye mesajları gelmeye devam ediyor
Ankara'daki patlamada hayatını kaybedenlerin isimleri açıklandı.
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde hendek kapatma çalışması yapan güvenlik güçlerine PKK'lılar roketatar ve otomatik silahlarla saldırdı, 1 polis şehit olurken, 2 polis yaralandı.
Ankara'da 30 kişinin ölümüne onlarca kişinin yaralanmasına sebep olan patlamada dikkat çeken ayrıntı ortalığa saçılan bilyeler oldu.
Terör örgütü DHKP-C'nin İstanbul sorumlusu olduğu öne sürülen S.M, eylem hazırlığındayken Eyüp'te yakalandı.
Todays Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Keneş, tekrar gözaltına alındı.
Emeklileri TOKİ vasıtasıyla ev sahibi yapmak için düğmeye basan AK Parti'nin, seçim sonrasında bu alandaki çalışmaların hızlandırılacağını açıklaması heyecan yarattı.
Gaziantep'teki ABD'ye ait füze rampaları ve askeri araçlar, ABD'ye gönderilmek üzere Hatay'ın İskenderun Limanı'na getirildi
Iğdır'da PKK'ya yönelik operasyonları engellemek isteyen aralarında il, ilçe ve belde belediye eş başkanlarının da bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı
PKK üyesi olmak suçundan Türkiye'de hakkında 6 yıl hapis cezası bulunan ve INTERPOL tarafından kırmızı bülten ile aranan Şenol Akyaz, İspanya'da yakalandı.
Rusya'nın Suriye temsilcisi Mihail Bogdanov, PYD Eş Başkanı Salih Müslim'le görüştü. Taraflar "IŞİD'e ve diğer terör örgütlerine karşı" mücadelede çabaların birleştirilmesi karar�
Rusya, 10 gündür Suriye'de hava saldırıları düzenliyor.10 gün boyunca 10 bölgeyi hedef alarak bombaladı. Ancak, bombaladığı 10 bölgeden sadece 4'ü IŞİD'in kontrolünde. Vurulan bölgel
Rusya Savunma Bakanlığı, Rusya'ya ait bir savaş gemisinden Suriye'ye fırlatılan füzelerin İran'a düştüğü iddiasını yalanladı.