Filistin İletişim ve Bilgi Teknolojisi Bakanı Musa, Batı Şeria'da Yahudi yerleşimcilerin taşlı saldırısı sonucu yaralandı.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Eşref Fakıbaba, içinde bulunduğu otomobilin devrilmesi sonucu yaralandı.
TSK'nın personele bölgedeki çatışmalardan dolayı ailelerini güvenli yerlere taşıma emri verildiği öne sürüldü...
Hakkari ve ilçelerinde görevli doktorlardan 13'ü güvenlik gerekçesiyle görevlerinden istifa ederken, bazı doktorların rapor alarak kentten ayrıldığı bildirildi.
Suudi Prens El-Velid bin Talal, mikro blog sitesi Twitter'daki hisse payını yeni satın alımı ile neredeyse iki katına çıkardı.
İstanbul'da Dereyolu Köprüsü'ne 20 metre mesafede el yapımı patlayıcı tesbit edildi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün önünde ise bir suikastçı yakalandı
Mısır'ın gazze tünellerine deniz suyu pompalaması bir yandan sınır güvenliğini tehlikeye sokarken Refah'ta da toprak çökmelerine sebep olduğu açıklandı
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, AK Parti hükümetinin ayakta kalamayacağını savunarak 1 Kasım seçimlerinde seçmenleri Saadet Partisi'ne oy vermeye davet etti.
CERN, Büyük Hadron Çarpıştırıcısı'nın (LHC) ardından daha küçük ve ekonomik olan mini-hızlandırıcıyı deneyecek. Deneysel makine parçacıkların yüksek enerji dalgalarında 'sörf
Darbe yönetiminin baskıcı politikaları nedeniyle Mısır'dan ayrılmak zorunda kalan muhalifler, aralarındaki görüş ayrılıklarını aşarak ortak bir cephe kurmaya çalışıyor.
Monarşi karşıtı açıklamalarıyla bilinen İşçi Partisi genel başkanı Corbyn, Kraliçe Elizabethin de katılacağı Kraliyet Danışma Meclisi'nde yapılacak törene önceden planlanmış
Türkiye ile Rusya arasında sınır ihlali gerilimi yaşanırken Rusya'dan konu ile alakalı bir açıklama geldi.
Suriyenin Hama vilayeti, Kefr Nebuda bölgesinde Rusyanın desteklediği rejim kuvveleri ile muhalifler arasında yaşanan çatışmalardan dolayı 80 bin Suriyeli yerinden oldu.
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde çocukların bulduğu bombanın patlaması sonucu 9 yaşındaki Hasan Yılmaz öldü, üç çocuk yaralandı.
Prof. Dr. Aziz Sancar, Dr. Lindahl ve Dr. Modrich'e Nobel Ödülü getiren DNA'nın yapısına yönelik çalışmalar kanserin tedavi edilmesi için önemli bir aşama olarak görülüyor.