Eski BBP Erzurum İl Başkanı Emrullah Önalan, Muhsin Yazıcıoğlu'nun son görüntülerini gösterenlerin 'Biz ne halt ettik, ben de bu işin içindeyim' dediğini aktardı
SİVAS'ın Kangal ilçesinde restorasyon çalışması başlatılan tarihi Alacahan Camisi'nin duvarlarındaki alçılar sökülünce, altında Osmanlı dönemine ait motifler ortaya çıktı.
TSK, Fırat Kalkanı Harekâtı'nın 35. günündeki açıklamasında, IŞİD'in "drone"dan atılan bombayla düzenlediği saldırıda 3 Türk askerinin hafif şekilde yaralandığını belirtti.
Geçtiğimiz haftalarda felç geçiren Şimon Peres'in öldüğü bildirildi
Kars’ta şehirlerarası otobüs terminalinde ele geçirilen bir çantada terör örgütü DHKP-C'ye ait dokümanların çıkması üzerine yapılan operasyonda 6 DHKP-C'li yakalandı.
Suriye'de yapılan Fırat Kalkanı operasyonlarında 10'dan fazla DAEŞ'li öldürüldü, 3'ü Türk 4 asker yaralandı
Cammu Keşmir'de 6 Temmuz'da Hizbul Mücahidin partisi komutanlarından Burhan Wani'nin Hindistan güvenlik güçleri tarafından öldürülmesiyle başlayan gösterilerde 106 sivil hayatını kaybett
FETÖ operasyonları kapsamında görevden alınmalarla ilgili açıklama yapan Nurettin Canikli, 180 bin FETÖ'cünün özel bir haberleşme platformuyla örgütlendiğini söyledi.
Nüfusu 490 bin olan Gazze'de İsrail saldırıları sonucu engelli kalanların sayısının 75 bin civarında olduğu belirtiliyor...
Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen iki intihar saldırısında 18 kişinin öldüğü, 47 kişinin yaralandığı bildirildi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 6 askerin şehit olduğu, 2 askerin yaralandığı Şırnak’a gelerek, çatışmanın olduğu bölgede incelemelerde bulunarak, Devlet Hastanesi’nde tedavi göre
Gülen örgütüyle irtibatlı oldukları gerekçesiyle meslekten uzaklaştırılan hâkim ve savcıların yaptığı yargılamalar tartışılıyor. CHP, “Fethullahçı Terör Örgütü üyesi oldu�
Kreid derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye kararı tepki çekmişti. ABD'li şirket rahat durmadı, bu kez Türkiye'deki firmaları hedef aldı.
TSK, fırtına obüs topları ile ateş destek vasıtalarıyla DAEŞ'i vururken, aynı zamanda zırhlı araçlar ve kirpiler Suriye'ye girdi.
Türkiye, bir süredir BM vasıtasıyla iltica başvurusu yaparak Batı ülkelerinden kabûl alan eğitimli Suriyelilerin çıkışına izin vermiyor. Bu durumdaki Suriyeliler hem üniversite eğitiml