Kurtulmuş, Türkiye'de 1 milyon 600 bin Suriyeli olduğunu belirterek, "Gidecekler diye bakılıyordu ama kalıcı oldukları görülüyor" dedi.
IŞİD gerekçesiyle Suriye topraklarında saldırılara başlayan ABD, hedefini genişletti. ABD'ye bağlı savaş uçakları El Nusra Cephesi'ne de saldırmaya başladı. Son saldırıda 4 çocuk ha
Kudüs'te, Filistinli gençlerle İsrail polisi arasında yaşanan çatışmalarda 2 Filistinli ve 1 İsrail polisinin yaralandığı belirtildi.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail'in Kudüs'teki politikalarına yönelik eleştirilere verdiği cevapla yine kan kustu.
Nijerya açıklarında bir Türk tankeri korsanların saldırısına uğradı. 12 mürettebat panik odasına saklanırken güvertedeki iki denizci korsanlar tarafından kaçırıldı
Doğu Akdeniz’de yapılacak tatbikata katılmak üzere yola çıkan Türk Deniz Kuvvetleri savaş gemisi TCG Büyükada, Yunanistan’ı alarma geçirdi.
Bursa SGK'ya yapılan operasyonun altından 'böcek' çıktı. Tüm memurların dinlenerek fişlendiği iddia edildi.
Avrupa Birliği, Doğu Kudüs'e yahudi işgalci yerleşimciler için 500 yeni konut inşaatı başlatma kararı alan İsrail'e kararını geri alması çağrısında bulundu.
İHH Başkanı Bülent Yıldırım, "İsrail şunu bilsin; geçen sefer konsolosluğun önünde halk, konsolosluğu darmadağın edecekken 'aman ha dedik' ama şimdi hiç kimse bu halkı engelleyemez.
7 Haziran günü İsrail askerleri tarihi şehre Kudüs’e girdi. Şehir sokak savaşları ile savunulmaya çalışıldıysa da birkaç saat içinde İsrail askerleri Ağlama Duvarının önüne geldi
Sosyal medyada bazı konuların nasıl yayıldığını ve neden popüler olduğunu izleyen BBC programı #BBCtrending(*) "Rehana" adıyla fotoğrafları dünyanın dört bir yanında binlerce kişi
Başbakan Ahmet Davutoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'dan aldığı brifing sonrası açıklama yaptı.
Kuzey Irak'taki Peşmerge güçlerine Alman askeri yardımı sürüyor. Alman ordusunun kullandığı "Yabani köpek - Dingo" isimli araçlar da Erbil'e ulaştı. Araç mayın ve patlayıcılara karş
HDP EŞ Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile uçakta yaşadığı tartışma ile gündeme gelen Diyarbakırlı Abdülvahap Kaplan, Demirtaş’ın iddialarının aksine Hizbullahçı veya HÜDA-PAR
Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Tekin, Türkiye'de her yıl bin 500 kişinin lösemiye yakalandığını söyledi.