2010 KPSS sorularının sızdırılmasına ilişkin 102'si asker eşi 105 kişi hakkında açılan yedinci davada ara karar verildi. Mahkeme, 37 sanığın tahliyesine hükmetti.
YÖK, Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alan antrenörlük eğitimi programlarının YGS ile öğrenci almaya devam edeceğini belirtti
TBB'nin açıklamasında "Üzüntümüz, sonucu etkilemeye elverişli açık ve ağır hukuka aykırılıkların görmezden gelinmek istenmesidir" denildi.
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, 'Ülke için tarihi bir dönüm noktası olan bu referandumda partimiz tarihsel bir duruş sergilemiştir.' dedi.
Hollanda'da Türk seçmenlerin oylarında 'evet'in açık ara farkla önde olması ırkçı Winders'ı rahatsız etti.
YSK'nın güvenli bir seçim yaptıramadığını ileri süren Bülent Tezcan, Anayasa Mahkemesi'ne gideceklerini açıkladı.
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, OHAL'in uzatılmasına ilişkin "MGK'da görüşeceğiz, Bakanlar Kurulu'nda kabul edilirse uzatacağız" dedi.
Türkiye’deki referandum sonucunu değerlendiren İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kasımi, “Türkiye halkının çoğunluğunun kabul ettiği her şeye saygı duyarız” diye konuştu.
YSK Başkanı Güven, "Akşamdan beri tartışmaya konu olan (mühürsüz oy pusulaları), geçersiz olduğu ileri sürülen oy pusulaları ve zarfları, Yüksek Seçim Kurulu tarafından imal ettiril
Kontrollü darbe söyleminin patenti ve çıkış noktası şüphesiz hedef aldığı ülkelerde 'darbe düzenleme kabiliyetine' sahip bazı küresel devletlerin gizli ve derin yapılarını işaret e
17 Nisan sabahında kalktığımız ortam bizden bağımsız bir şekilde devam edecektir. Sorunlar bizim dışımızda hızla akıp gitmektedir. Sorunlarla baş etmek için aynı darbe girişimi s
Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjørn Jagland, referanduma ilişkin Avrupa cephesinden gelen ilk açıklamayı yaptı. Jangland, 'Türkiye bir sonraki adımına dikkat etmeli' dedi.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’deki anayasa değişikliği referandumunun neticesini takip ettiklerini, sonuçların doğrulanması ve AGİT’in ilk bulgularına ilişkin raporunu yayınlaya
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, referandum sonucuna ilişkin "Tarihimizde yeni bir sayfa açıldı. Demokrasi ve istikrar kazandı" dedi.
YSK Başkanı Sadi Güven, yapılan halk oylamasından 'evet' çıktığını ifade etti.