Yaklaşık bir yıldır ortada görünmeyen Malezya Kralının tahttan çekildiği resmen açıklandı.
Tunceli'nin Ovacık Belediye Başkanı Türkiye Komünist Partili (TKP) Fatih Mehmet Maçoğlu, partisinden Tunceli Belediye Başkanlığı için aday oldu.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), Aydın'ın Didim ilçesinden Rumi Çatıkkaş'ın, elindeki gök taşlarının KSÜ Üniversite-Sanayi-Kamu İşbirliği Geliştirme, Uygulama ve Ar
Türkiye'nin Suriye'deki terör örgütü YPG/PKK'ya dokunamayacağı açıklamasında bulunan ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'a CHP'den de tepki geldi.
İki ayrı gemideki göçmenler Akdeniz'de bir limanın açılmasını umuyor. Libya'dan yola çıkan göçmenler İtalya ve Malta tarafından reddedildi. İtalya'nın Napoli ve Palermo belediyeleri,
Sudan'da 19 Aralık 2018'te başlayan ve ülkenin birçok noktasına yayılan gösterilerde tutuklanan kişi sayısı 816 olarak açıklandı.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 'mahrem' yapılanmasında yer aldıkları iddia edilen 10 zanlının yakalanması amacıyla Mardin merkezli 8 ilde operasyon başlatıldı.
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, hayati tehlikesinin olduğu gerekçesiyle İngiltere'ye gitmediği yönünde açıklama yapan FETÖ üyesi NBA oyuncusu Kanter'e sert tepki
ABD merkezli dev banka Goldman Sachs, ABD Merkez Bankası'nın faiz artırımına ara verme ihtimalinin artmasından dolayı, 'Dolar için düşüş ihtimali oluşturuyor' açıklamasını yaparak sat
ABD Başkanı Trump, 'Suriye'den çekilme planıyla ilgili yaptığım ilk açıklamalarda bir değişiklik yok.' dedi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Adıyaman'da aday çıkarmayacaklarına dair çıkan haberlere ilişkin yaptığı açıklamada, "Asılsız haber ve yorumlara itibar etmeyiniz”
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yeni yıl için asılan afişte Edirne isminin Yunanca olarak yer almasına ilişkin açıklama yaptı. Gürkan, "Biz bu afişlerde Yunan ve Bulgar turistlere
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; 2018’in son iki ayında ölümlü trafik kazası sayısı yüzde 26.7 azaldı.
Metin Külünk, Facebook hesabından yaptığı canlı yayında, "Buradan açıkça söylüyorum, 31 Mart'a kadar sokaktan gelen bilgilere itibar etmeyen, o bilgileri sırf istedikleri isimleri aday
TBB, borç batağındaki futbol kulüplerinin mali yapılarının güçlendirilmesine ilişkin "Futbol kulüplerimizin borçlarının bir bankaya devredilmesi söz konusu değil" açıklaması yaptı.