İzmir polisi, Dikili ve Ayvalık'ta mültecilerin üzerlerinde incecik can yelekleriyle kıyıya vurduğu saatlerde, bu can yeleklerinin üretildiği atölyeye baskın yaptı. Yüzlerce sahte can yel
Letonya Dışişleri Bakanlığı, 2016'da temel ödevlerinin NATO'yla bütünleşme, Avrupa Birliği (AB) ile işbirliği, Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü'ne (OECD) üyelik ve doğu kom�
İstanbul, Küçükçekmece’de yıkım sırasında çöken binanın enkazı altında kalan kepçe operatörü hayatını kaybetti.
Rusya ile NATO arasındaki gerilimli ilişkide Rusya'dan tansiyonu daha da yükseltecek bir hamle geldi.
Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya’nın cenazesine siyaset ve medya dünyasından çok sayıda kişi katıldı.
464 Suriyeli'nin hafta başında gerçekleşen takasında arabuluculuk yapan ve yaralıları Türkiye'ye getiren ekipte bulunan İHH İnsani Diplomasi Koordinatörü İzzet Şahin, süreçte yaşananl
NATO misyonu kapsamında Türkiye'nin hava savunmasına destek vermek için Alman AWACS uçakları Türkiye'ye gönderilecek.
NATO misyonu kapsamında Türkiye’nin hava savunmasına destek vermek için Alman AWACS uçakları Türkiye'ye gönderilecek. Uçaklarla birlikte kaç Alman askerinin Türkiye'ye gönderileceği hen�
NATO Türkiye'nin hava savunma sistemine katkı amacıyla Suriye sınırına uçaklar yollayacak. İhlal halinde NATO angajmanı geçerli olacak.
Afganistan'ın Bagram şehrinde NATO'ya ait askerlere Taliban tarafından düzenlenen saldırıda 6 NATO askerinin hayatını kaybettiği bildirildi
Afganistan'ın Bagram şehrinde NATO'ya ait askerlere Taliban tarafından düzenlenen saldırıda 5 NATO askeri hayatını kaybetti.
Suriye'deki diktatör rejimin başında bulunan Beşar Esed’ın Aralık sonunda veya Ocak başında İran’a ziyaret edeceği, Esad’a “4 Rus savaş uçağının eşlik edileceği” bildiriliyor.
İran, 26 Şubat'ta düzenlenecek 5'inci Uzmanlar Meclisi (Hubregan) ve 10'uncu dönem milletvekili seçimleri için adaylık sürecinin başlamasıyla seçim maratonu başladı.
Perşembe gecesi Savunma Bakanlığı yetkilileri askeri polislerin eşliğinde kapıları zorla açarak Varşova’daki NATO İstihbarat Merkezi'ni bastı ve tüm evraklara el koydu.
Bayırbucak Haber Ajansı Genel Koordinatörü Molla, "Putin, Bayırbucak'ta Türkmenlerin olduğunu bilmediğini söylüyor. Bu, Suriye'de DAİŞ'i vuruyoruz kadar büyük bir yalan" dedi.