Düğününüze birkaç gün kala, hiçbir suçu olmadığı halde nişanlınız tutuklansa… Aylarca kendisinden haber alamasanız ve nihayet, bir askeri hapishanenin kayıtlarında izine rastlasanı
Belki kitapları çok satılmadı, herkes oturup makalelerini okumadı ama onun kendileri hakkında “iyi konuşan” biri olduğunu düşündüler. İslam’a ve Müslümanlara Türkiye tarihindeki hak
Knesset'teki Arap milletvekilleri, İsrail'in Myanmar ordusuna silah sağlayıp, Arakan'daki Müslümanlara yönelik katliamlarda pay sahibi olmasını kınadı.
Kuzey Kore'nin yaptığı nükleer denemenin ardından Güney Kore'de radyonüklit ksenon kalıntılarının tespit edildiği öğrenildi.
Azerbaycan, Myanmar'da saldırıya uğrayan ve göç etmek zorunda kalan Arakanlı Müslümanlara 100 ton gıda maddesi gönderdi.
Kuveyt, Myanmar ordusu tarafından katliama ve zorla göçe maruz bırakılan Arakanlı Müslümanlara yardım için 1,5 milyon dolar tahsis etti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Budak, "Varlık Fonu kapansın, kamu zararı daha da büyümesin. Bugüne kadar sağlanan bir katkı yok, sadece harcama var." dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Altay, Arakan'a giden yardımları Emine Erdoğan ve Bilal Erdoğan'ın götürmesine tepki gösterdi.
Mardin'in Nusaybin ilçesinde, 2 terör örgütü PKK mensubunun teslim olduğu bildirildi.
FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin tutuklu bulunan eski 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti'nin hard diskinde, örgüt üyelerinin kendi aralarında mesajlaşmak için kullandığı "Kakao Talk
Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan AB Bakanı Ömer Çelik, Almanya’nın yaklaşımının Türkiye’ye değil, AB’ye zarar vereceğini belirtti.
Alman ARD televizyonunda bir tartışma programına katılan Tuğrul Selmanoğlu, Türkiye karşıtı fikirlere verdiği yanıtlarla gündeme oturdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Selmanoğlu'nu Türki
Türkiye'yi sürekli kötüleyen Cumhuriyet gazetesi yazarı Aslı Aydıntaşbaş, Twitter hesabından skandal açıklamalarda bulundu. Aydıntaşbaş, Türkiye bu yıl yüzde 5 büyüyecek, Türkiye'
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, NTV televizyonunda katıldığı programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
TCG GİRESUN (F-491) fırkateyni, Hint Okyanusunda keşif gözetleme görevi sırasında Yunanistan bandıralı Aegean Angel tankerden yaralı gemi personeli için acil yardım çağrısı aldı. Heli