Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi’nde, bölgenin en önemli aşiretlerinden Jirki aşireti, darbe girişimini ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyerek protesto etti.
Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek'in kendisine hitaben söylediği "herkes hesap verecek" sözlerine Twitter'dan yanıt verdi. Arınç, "P
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 'darbeci askerlere işkence' iddialarına cevap verdi.
Son yazımda ABD’nin 15 Temmuz darbe girişiminin neresinde olduğu sorusuna cevap bulmaya çalışmıştım. Bu yazıda FET֒nün mimarlarından, CIA’nın bir zamanlar Ortadoğu’daki en kilit is
İrade, insanın biricik onur kaynağıdır. Zorla yaptırılmış bir eylem insana erdem kazandırmaz. Zorla alıkonulduğu bir kötülüğü yap-a-mamış olmakla insan sevap kazanmaz. İyilik irade
Türk Silahlı Kuvvetleri darbe girişimi gecesinde Hava Kuvvetleri cephesinde yaşananlara ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Ancak açıklama istihbarat alındığı halde Hava Kuvvetleri Komutan�
Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı CIA Başkanı John Brennan, darbe girişiminden haberdar olduklarıyla ilgili soruya kaçamak cevap verdi.
Kütahya'da bir çöp konteynerinde FETÖ elebaşı Gülen'e ait çok sayıda kitap ve yayın bulundu.
El Cezire'de konuşan Erdoğan, Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili soruya 'bir şeye rastlandı ki gözaltına alındılar' şeklinde cevap verdi.
TBMM Anayasa Mahkemesi Komisyonu Başkanı AK Parti'li Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı'nı kastederek "20:00 civarında ahbap vasıtasıyla haberdar olduğunu ifade etti." dedi.
15 Temmuz'da yapılan darbe girişimi sonrası meydanlara akıp vatanını savunan halktan piyasanın düşük seviyedeki sanatçılarından Erol Evgin'e kapak niteliğinde bir cevap verildi.
Bağdat'ta Şii dini lider Mukteda Sadr'ın çağrısına cevap veren binlerce kişi Tahrir meydanında toplandı
Filistinli yetkililer, Netanyahu'nun 'normalleşme' açıklaması üzerinden Arap ülkelerine uyarıda bulundu
Bahamalar, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri, sık sık çatışmalara sahne olan protestolardan dolayı, ABD ile ilgili seyahat uyarısında bulundu.
İstanbul’da yaşayan bir Suriyeli’nin “Çanakkale’de 70 bin Suriyeli şehit olmuş" sözleri tartışma yaratırken, bu iddialara ünlü tarihçi İlber Ortaylı'dan cevap geldi.