Sınır Tanımayan Doktorlar Örgütü, AB ve Avrupa ülkelerini, uyguladıkları politikalar ve caydırıcı önlemlerle sığınmacıların hayatlarını tehlikeye atmakla ve onları kaçakçıları
21 yaşında Özcan A.’nın Muğla’nın Milas İlçesi’nde yaşayan polis memuru babası 45 yaşındaki Adem A., oğlunun psikolojik sorunlarının olduğunu söyledi.
Teker, teker toplumun farklı birimlerini ele alalım: dini, etnik ve kültürel aidiyetler bağlamında hangisini ele alırsak alalım; hangisi kendi temel öğretileri ile uyumlu bir yaşamı hem i�
İran’ın, Seyf, Japonya ve Güney Kore'deki dondurulmuş mal varlıkları serbest bırakıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında bir gafa daha imza attı.
Uluslararası Para Fonu (IMF), 2016 küresel ekonomi için büyüme tahminini yüzde 3,6’dan yüzde 3,4’e düşürdüğünü açıkladı.
Iraklı Sünniler, Diyala ve başka kentlerde kendilerine yönelik artan saldırılar sebebiyle uluslararası koruma talebinde bulundular.
İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'yi "ABD'nin hilelerine" karşı uyardı.
Apple, Samsung, Microsoft, LG, Mercedes, VW ve daha sayamadığımız onlarca teknoloji devi hepsi de bu batağın içerisinde!
Suriye’de savaş başladığında 10- 11 yaşlarında olan çocuklardan hayatta kalabilenler şimdi 16- 17 yaşlarındalar. Çocukluklarını yaşayamadan büyümek zorunda kalan bu nesil, bir zamanl
Irak Meclis Başkanı Selim el-Cuburi, Türkiye'nin kendileri için önemli bir ülke olduğunu, ilişkilerin tekrar düzelmesini istediğini söyledi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a yönelik sözleri üzerine hakkında başlatılan soruşturmaya 'Sarayın kapıkulluğunu yapan adama cumhuriyet savcısı denilmez' sözleriyle tepki gösterdi
Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin hayatını kaybettiği olayda PTT şubesinin kayıp güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı.
Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'nda dün başlayan yoğun çatışmalar devam ediyor.