Tacikistan'da gözaltına alınan ve bugün Türkiye'ye dönen avukatların yaşadıkları ile ilgili olarak Tacikistan Hak İhlalleri Gözlem Heyeti'nden bir açıklama geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden arasındaki görüşme başladı.
Bu sezon elverişsiz hava şartlarının yanı sıra denizlerdeki balığın azalması fiyatlarda yüzde 150'lere varan artış yaşanmasına neden oldu.
Amerika'da cumhurbaşkanlığı seçimlerine günler kala adaylar güvenlik, göç ve silah kontrolü sloganları üzerinden yarışmaya devam ediyor.
ABD "Polis Tarafından Öldürülenler" adlı sivil toplum kuruluşu, ülkede bu yıl içinde polis tarafından öldürülen sivil sayısını 'bin 186' olarak açıkladı. Ölenlerin dörtte birinin
ABD'donarak öldüğü düşünülen genç adam 13 gün sonra hayata döndü. Bulunduğu sırada hiçbir yaşam belirtisi olmayan genç 13 gün sonra uyandı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile yaptığı görüşme sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
Afganistan’ın kadınlar için özel bir üniversitenin kurulması üzerinde çalışıldığı bildirildi.
İran Rus uçak akrobasi timine kendi hava sahasından geçme izni vermedi
Uşak’ta cami inşaatının iskelesinin çökmesi sonucu 5 işçi yaralandı. Yaralılardan 4’ü hastaneye kaldırılırken, bir işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları belirlenen 3 kişi gözaltına alındı.
Fransa'da 14 Kasım 2015 tarihinde başlayan ve tüm Fransa genelinde uygulanan sıkyönetim hali 3 ay daha uzayacak.
Eski Tunus Cumhurbaşkanı Marzuki, 'Esed rejimi, Rusya'nın Suriye'deki iç savaşa müdahalesiyle askeri açıdan avantaj sağlamaya başladı' dedi.
Başbakan Davutoğlu ile ABD'nin iki numarası Joe Biden, yaklaşık 2,5 saat görüştü. Görüşme sonrası, "teröre karşı ortak tavır" vurgusu yaptılar. Biden hem IŞİD hem de PKK için "ter
Irak Enbar İl Valisi Ravi, ''DAEŞ'in elinden geri almak için yapılan operasyonlar sonucu Ramadi kentinin yüzde 80'i yıkıldı" dedi.