AB'nin dış sınırlarını daha iyi koruyabilmek için oluşturduğu 'Eurosur' adı verilen yeni koruma sistemi 1 Aralık’ta yürürlüğe girecek. Ancak sisteme yönelik eleştiriler hayli fazla.
İsrail silah endüstrisinin başarısında Ortadoğu ihtilafının da payı var mı? Rejisör Yotam Feldman 'Laboratuvar' (The Lab) adlı filminde bu sürpriz alakayı gözler önüne seriyor.
Başbakan Erdoğan, Gazze'deki Filistin Hükümetinin Başbakanı İsmail Heniye'yi telefonla arayarak torununun vefatından dolayı taziyelerini iletti.
Alman havayolu şirketi Lufthansa Sözcüsü Dünhaupt, THY ile yaptıkları ortak uçuşları fazla kullanılmadığı için iptal etme kararı aldıklarını söyledi.
Filipinler'i vuran tayfunun üzerinden günler geçmesine rağmen felaketin bölgedeki derin izleri uzun süre silineceğe benzemiyor.
Gazze'deki Filistin Hükümeti Başbakanı Heniye'nin geçen hafta beyin ölümü gerçekleşen torunu Amal'ın öldüğü bildirildi.
Zaman ile başarısız olan deneyimler göstermiştir ki organizasyon etkin ve yetkin eller aracılığı ile yapılmalıdır bu da doğrudan işi yapan ile yaptıran yöneten ile yönetilen gibi sın
Eski Başbakanlardan Kosova'nın Geleceği için İttifak Partisi (AAK) lideri Ramuş Haradinay'ın, internet ortamında, ülkede din meseleleri ile ilgili İngilizce olarak açıklama yaptığı bir
Libya'da, Kaddafi'nin devrilmesinin ardından ülkeye gelen göçmen sayısında büyük artış yaşandı.
Dışişleri Bakanı Davutoğlu, mezhepsel çatışmaların provoke edilmeye çalışıldığı bir dönemde İran-Türkiye diyaloğunun bölgedeki "en önemli diyalog" olduğunu vurguladı.
Suriye İnsan Hakları Örgütü, Suriye'de olayların başladığı 2011 yılından bu yana 10 bin 853 kadının öldürüldüğünü bildirdi.
İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif başkanlığındaki müzakere heyeti Tahran’a döndü. Birçok İranlı, müzakere heyetini karşılamak için Mihrabat Havaalanı'nda toplandı.
Mısır'daki Müslüman Kardeşler Teşkilatı, ABD'yi ülkelerindeki "dikta rejiminin en büyük destekçisi" olmakla suçladı.
Sırbistan Başbakanı İvitsa Daçiç, ''Sırbistan, Kosova'nın kuzeyinde yeni bir Bosna Sırp Cumhuriyeti yapmak istemiyor'' dedi.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Mısır'da yaşan olaylarla ilgili "Müslüman Kardeşler Mısır'da devrimi çaldı" sözleri ile çirkin bir suçlamada bulundu.