Doğu Kudüs’teki Filistin köyü İseviye sakinleri uykusuz günler yaşamakta.
Bangladeş'te yüzlerce gösterici Myanmar'ın Arakanlılara uyguladığı ayrımcı politikayı protesto etti
ABD polisi, altı yaşındaki bir çocuğu babasının yanında beş kurşun sıkarak öldürdü
İzmir'deki askeri casusluk davasında çete yöneticisi olmakla suçlanan Safiye Köten'in evinde bulunan delillerin ele geçirilme anına ait kayıp görüntüler ortaya çıktı
İzmir’in Bornova ilçesinde bir kadın, evinde bulunan yaklaşık 150 bin lira değerindeki altın ve dolarlarını kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılara elleriyle teslim etti.
Bir süredir etkili olan sıcaklar yerini soğuk hava ve kar yağışına bırakacak.
ABD Maliye Bakanlığı ikisi Çin’de biri Lübnan’da bulunan üç şirkete ambargo uygulanacağını açıkladı.
PKK’ya yönelik operasyonlar kış aylarında ara verilmeden devam edecek. Türk Silahlı Kuvvetleri sınır hattını kontrol ederken, MİT de kentteki teröristlerin kırsalla irtibatını kesecek.
Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, 1 Kasım seçim sonuçları ve yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.
Mısır'da Rus yolcu uçağının düşmesiyle ilgili soruşturmaya yakın bir kaynak uçağın kara kutusunun kabinde bir bomba patladığına işaret ettiğini söyledi.
Trabzon Valisi, bölgedeki Arap turist sayısının 300 bini geçtiğini ve bölgede bir Arap şehri kurmayı planladıklarını söyledi.
Pakistan Başbakanı Şerif, ABD'nin ülkedeki nükleer programın kısıtlandırılması yönündeki talebini kabul etmedi.
Yaz saati uygulamasının sona ermesiyle saatler, bugünü pazar gününe bağlayan gece yarısından sonra, 04.00 itibariyle 1 saat geri alınacak.
KKTC'de üç camide sabah ezanı okunmasını yasaklatan hazımsız avukat Feza Güzeloğlu, sosyal medya hesaplarından aylar önce hem ezana hem da Türkiye'ye hakaretler yağdırmış!