ABD’de Trump seçilince dünyaya kramp girdi! Oysa ABD’de başkanlık seçimini kim kazanırsa kazansın, yine dünya halkları kaybedecekti.
Şu sözü beğendiğim için çok tekrarlarım: Bir düşüncenin ya da dinin sürekli canlı kalabilmesi, zamana ve şartlara göre kendini güncelleyebilmesi için dört temel unsura ihtiyaç vard�
Almanya'nın başkenti Berlin'de yüzlerce kişi, ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump'ı protesto etti.
Dışişleri Bakanlığı, ABD'de yaşanan olaylar nedeniyle Türk vatandaşlarına seyahat uyarısı yaptı. Dışişleri'nin açıklamasında ülke genelindeki protestolar hatırlatılarak, "ABD'de
Yapılan araştırmalara göre süt dişleri ilerleyen yaşlarda çocuğunuzun hayatını kurtarabilir.
Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Türkiye'deki iç siyaset konularının tek muhatabının Türkler olduğunu ve Türkiye'nin istikrarını önemsediklerini söyledi.
Ekonomik krizi aşmak amacıyla dolar kurunun 400 nairaya sabitlendiği Nijerya'da, karara uymayan döviz işletmecileri gözaltına alınıyor
Sadece yerli ve milli imkanlarla sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilme özelliğine sahip 'Sapan'ı Türk mühendisler geliştirdi.
Ahrar'uş Şam'ın Lideri Hamavi, ABD'nin Türkiye ile direniş grupları arasında fitne çıkarmak istediğini söyledi.
ABD'de seçimden zaferle çıkan Donald Trump, Suriye'de rejimi desteklemenin en iyi yol olduğunu söyledi.
Mardin'in Derik ilçesinde şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün için Sakarya'da cenaze töreni düzenlendi. Burada konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Allah'ın izniyle bunların kökü
İran destekli Şii örgüt Haşd-i Şabi ve PKK, Şengal'e ortak saldırı başlattıklarını açıkladı.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Fırat Kalkanı Operasyonu'nun Cerablus'un DEAŞ'tan alınmasından sonra 45 bin Cerabluslu'nun şehirlerine geri döndüklerini ifade etti.
AB büyükelçilerinin HDP grup toplantısına katılmasını eleştiren Soylu, "Bugün bu ülkeye ihanet ettikleri için içeride olanlar vekil, o gün koltuklarına oturanlar asildiler" dedi.
ABD Başkanlık seçimini Trump'ın kazanması İsrail'de büyük bir memnuniyete neden olurken, İran'da ise tedirginliğe yol açtı. Trump, kampanya sürecinde İran ile imzalanan nükleer anlaşma