Başbakan Yardımcısı Arınç, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen kanun tasarısının cemaat yurtlarına operasyonla yakından uzaktan ilişkisi olmadığını söyledi.
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, İdarenin 2013'te inşaat sektörüne yaklaşık 10,5 milyar liralık yatırım yaptığını belirtti.
Bülent Yıldırım, İsrail ve yargıdaki cemaat yapılanmasının İHH'yı hedef aldığını anlatırken çarpıcı bir örnek verdi: Mavi Marmara katliamı için dava açılacağı zaman, bu grubu
Halep'in Bezaa beldesine "varil bombalarıyla" düzenlenen hava saldırılarında 8'i çocuk 16 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.
İnsani Yardım faaliyetleri yürüten İHH'nın devreye girmesiyle, Suriye'de kaçırılan Milliyet gazetesi foto muhabiri Bünyamin Aygün Türkiye'ye getiriliyor.
Suudi Arabistan Hava Yolları'na ait bir yolcu uçağı Medine Havaalanı'na acil iniş yaptı. Kazada 29 yolcu yaralandı.
Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan Çavuşculu, 1 Şubat'tan itibaren kredi kartıyla taksitle altın alma döneminin sona erecek olmasını üzüntüyle karşıladıklarını söy
Memur maaş katsayıları, yüzde 0,27'lik enflasyon farkı ve brüt 175, net 123,62 liralık ocak ayı zammına göre yeniden belirlendi.
Sosyal paylaşım sitesi Facebook hakkında, ABD'de, özel mesajları kendi menfaatine kullandığı iddiasıyla ''Toplu dava'' açıldı.
Kamu hastanelerinde hizmet alımı kapsamında çalıştırılan işçilerin maaş ödemeleri ve izinleriyle ilgili sorunların giderilmesine yönelik genelge yayımlandı.
Prof. Dr. İsmail Kara, 'Cemaatlerin derin bir sistem tasavvurları, devlet fikirleri ve tenkitleri yoktur. Bu da Türkiye'ye müdahalenin aracı olarak kullanılabilirlik ihtimallerini artırıyor' d
Almanya'nın Bremen kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği'ne (DİTİB) bağlı olarak hizmet veren Bilal-i Habeşi Camisi, yeni yılın ilk saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler
Motorine gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 9 kuruş zam yapıldı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yapılan fiyat değişikliğiyle Ankara, İstanbul ve İzmir'de zam önces
Irak Meclis Başkanı Nuceyfi, Enbar vilayetinde meydana gelen olayları AA'ya değerlendirdi.
Prof. Dr. İsmail Kara, 'Cemaatlerin derin bir sistem tasavvurları, devlet fikirleri ve tenkitleri yoktur. Bu da Türkiye'ye müdahalenin aracı olarak kullanılabilirlik ihtimallerini artırıyor' d