İran'da henüz nükleer anlaşma imzalanmadan ABD'nin önemli fast food zincirlerine faaliyet izni verildiği belirtiliyor
Mısır'daki Port Said Ceza Mahkemesi, bir yatta "bildirilmemiş fişek" bulunduğu gerekçesiyle bir yıl önce tutuklanan 8 Türk vatandaşı hakkında beraat kararı verdi.
Kış saati uygulamasına bugün saat 04.00 itibariyle geçilmesiyle dünya genelinde birçok ülke bugün saatlerini 1 saat geri aldı.
Saatlerin geri alınmasının bir hafta ertelenmesi sonrasında Diyanet İşleri Başkanlığı, takvimlerdeki namaz vakitlerine birer saat eklenmesi uyarısı yaptı.
Hani ilçesinde Ak Parti Diyarbakır milletvekili adayları M.Galip Ensarioğlu, Fatih Kayhan ve Alaattin Parlak’ın geçişi sırasında patlatılmak istenen bombalı tuzaklar son anda fark edildi.
Şırnak'ta operasyon emrine can kaybı sayısının çok olacağı gerekçesiyle itaat etmeyen iki subaya haps cezası verildi
Dünyada genelde ülkeler 25 Ekim tarihinde saatlerini 1 saat ileri alırken, Türkiye bu sene kış saati uygulamasını 8 Kasım tarihine aldı. Ancak elektronik cihazların bundan haberi yok.
Havalar soğumaya başladı ancak Türkiye’den Yunan adalarına sığınmacı akını sürüyor. BM’ye göre kaçakçılar en çok Çanakkale-Midilli hattını tercih ediyor. Her gün onlarca sığ�
7'si yabancı , toplam 255 sanıklı "Gezi Parkı Ana Davası" nda mahkeme 255 sanıktan 244 sanığı suçlu buldu. Sanıklara 2 ay 15 gün ile 1 yıl 2 ay 16 gün arasında değişen hapis cezaları
Ankara'daki saldırıyı düzenleyen bombacıları getiren eskorta 2500 TL maaş bağlandığı öne sürüldü...
İsrail işgal güçlerinin Batı Şeria'da 24 saatte gözaltına aldığı Filistinlilerin sayısı 105'e ulaştı
6 saat süren MGK'dan sonra yapılan açıklamada, "Huzur ve barış ortamını ortadan kaldırmayı hedefleyen terörist faaliyetler içindeki örgütlerle ve uzantılarıyla mücadele aralıksız s�
ABD'de 2016 Başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti içindeki yarışı lider olarak devam ettiren iş adamı Donald Trump, ABD'deki bazı camileri kapatabileceğini söyledi.
AA'ya göre, Ankara'daki saldırıyla ilgili yokluğunda tutuklama kararı verilen 9 şüpheliden Y.D.'nin, IŞİD’in "Antep Emiri" olduğu, "Ebu Ali" kod ismi kullandığı belirlendi.
İstanbul Ataşehir'de, bir inşaatın kulübesinde el yapımı ve basınç tesirli bomba ele geçirildi. Olayla ilgili olduğu belirlenen 22 yaşındaki Suriye uyruklu inşaat bekçisi gözaltına al