Sabah saatlerinde temaslarda bulunmak üzere Suudi Arabistan'a giden Başbakan Ahmet Davutoğlu, ziyaretinin ilk gününde umre yaptı. Sabah namazını Kabe'de kılan Davutoğlu ve beraberindeki heye
Suriye’nin ilk ve tek astronotu 64 yaşındaki Muhammed Ahmed Faris, şimdi İstanbul Kocamustafapaşa’da 2 odalı bir evde, 6 nüfusla yaşıyor. 1987’de uzayda 7 gün, 23 saat, 8 dakika geçiren
CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti grubuna dönerek 'Cemaatle iş tutan sizsiniz' ifadelerini kullanınca Meclis'te gerginlik yaşandı.
Kitap Mütalaası etkinlikleri, Türkiye’nin ve dünyanın her yerinde “düşünmeye ve hakkı söylemeye cesaret eden” okurların destekleriyle başlıyor.
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde 6 mahalle ve Melik Ahmet Caddesi'nde saat 11.30 itibariyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Suriye görüşmeleri sonrası Beşar Esed'in gelecekte kurulacak olan ulusal birlik hükümetinin bir parçası olacağı ve seçimlerde yeniden aday olmasına ABD'nin yeşil ışık yaktığı aktar
Aziz Yıldırım, Hamdi Akın’a hakaret ve tehdit davasından beraat etti.
Esnek çalışanların iş mevzuatında bulunan haklara erişebilme imkânları geliştiriliyor.
Yunanistan ziyaretinde mevkidaşı Panos Kammenos ile görüşmesinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan İsrail Savunma Bakanı Moşe Yaalon, Türkiye’yi “IŞİD’i finanse etmekle”
Kılıçdaroğlu, kendisinin grup toplantısı saatinde kaymakamlara hitap eden Erdoğan'a, İnsanda biraz ahlak olur, biraz utanma olur' dedi.
Son dönemde Türkmen Dağı'nın büyük kısmına hakim olan Rusya ve İran destekli Baas rejimine Türkmen direnişçiler tarafından ağır darbe vuruldu.
BBP ve Saadet Partisi, hazine yardımı için yaptığı başvuru iptal edildi.
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 28 gün önce kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'un annesi gözyaşları içerisinde çocuklarından gelecek haberi bekliyor. Dursu
Zenica Kanton Hastanesi Kadın Hastalıkları, Perinatoloji ve Neonatoloji Bölümü, Kocaeli'nin Kartepe Belediyesi ve ilçede faaliyet gösteren özel bir firmanın bağışlarıyla yenilendi
Ukrayna, Polonya ve Litvanya'nın ortak bir askeri birlik oluşturacağı ve operasyonel özellikli tugayın gelecek yıl tam faaliyete geçeceğini açıkladı.