Geçen yıl, terör eylemlerinin arttığı gerekçesiyle çoğunlukla Müslümanların yaşadığı Kaşgar bölgesine 148 baskın düzenlendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP’nin seçime parti olarak girip barajı geçememesi halinde çözüm sürecinde muhatap olma imkanını kaybedeceği mesajı verdi. Erdoğan, “Çözüm sürecinin akamet
Şanlıurfa Eğitimciler Derneği Başkanı Ahmet Öztürk'ün iddiasına göre misyonerler, Şanlıurfa'da bulunan köyleri dolaşarak küçük çocuklara HAÇ armalı kolye dağıtıyorlar.
IKBY Başbakanı Barzani Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'na Kobani çabaları için teşekkür etti.
Etiyopya ile başladığı Afrika turunu, Suudi Arabistan Kralı'nın cenazesine katılmak için verdiği aranın ardından Somali ve Cibuti ziyaretleriyle tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiy
Yunanistan'da radikal sol koalisyon Syriza'nın pazar günkü seçim zaferi, Atina sokaklarında olduğu kadar Türkiye'de de yankı buldu.
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Usame el-Nuceyfi, terör örgütü PKK militanlarının, Musul'a bağlı Sincar ile Rabia bölgeleri arasındaki köylere baskın düzenleyerek 5 kişiyi öldürdü�
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, Kobani'nin kurtarılmasında oynadığı rol nedeniyle Türkiye'ye teşekkür etti.
Hatay'ın Cilvegözü Sınır Kapısı ile Suriye'nin Bab-Al Hava Sınır Kapısı arasında görev yapan Türk askerlerine ateş açıldı.
NATO çalışmaları kapsamında İspanya'da bulunan Yunanistan'a ait F-16'nın hangara düşmesi sonucu en az 10 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.
Tüm doğumlarda para yardımı, annelere ücretli olarak yarı zamanlı çalışma imkânı gibi yeni haklar getiren tasarı Meclis Başkanlığı'na sunuldu.
HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi sınırında asker ile köylüler arasında çıkan gerginlikte, silahla vurulduğu iddia edilen 1 kişi hayatını kaybetti.
Suriye rejimi lideri Esad Foreign Affairs'e verdiği röportajda, batının kendisiyle işbirliği yapmasını, Suudi Arabistan, Katar ve Türkiye'ye de baskı yapmasını istedi
Kırım'ın Sivastopol şehrinde bulunan ve Kırım tatarlarına ait ATR kanalına FSB tarafından baskın düzenlendi
Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü üyelerinin Hakkari'de ileri emniyet üs bölgelerine uzun namlulu silahlar ile taciz ateşi açtığını açıkladı.