Siyonist işgal rejimindeki askeri kaynaklara yakınlığıyla bilinen Walla internet sitesinin askeri analisti Amir Bohbot, bıçak intifadasının zamanla İsrail askerleri için değirmene dönüş
Rus Profesör Zubov, "Yürüyüş için eski meydana gidilmeliydi, zira askerlerimiz, Türkler ve Suriyelilerin hataları yüzünden değil, Kremlin'in hataları yüzünden ölmüştür" dedi.
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Genelkurmay Başkanı ve MİT Müsteşarı'nın da katıldığı 64. Hükümet'in ilk Bakanlar Kurulu toplantısının ardından konuştu. Kurtulmuş, “Böylesi
Gazeteci Can Dündar’ın tutuklanmasına gerekçe gösterilen “MİT TIR’larında cephane” haberi Cumhuriyet Gazetesi’nde yayınlanmadan 16 ay önce başka bir gazetede yayınlandı. O zaman bu ha
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, ülkesinin Türkiye’ye vize serbestîsinin 1 Ocak itibariyle askıya alınacağını söyledi. Kremlin'den de Putin'in Erdoğan'la görüşmeyi reddettiği açıkla
Putin’in fikir babası olarak da bilinen aşırı Rus milliyetçisi yazar Alexandr Dugin, Rusya’nın Suriye’ye askeri müdahalesinin sebeplerini açıkladı.
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yüzleri maskeli bir grup, Emniyet Müdürlüğü binasına bombalı saldırıda bulundu.
Mardin Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk, bölgede izlenen hendek siyasetinin yanlış olduğunu söyledi.
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Suriye sınırında Rus Su-24 uçağını düşüren Türkiye'nin 'sınırı aştığını' söyledi. Lavrov ayrıca iki ülke arasındaki vizesiz seyahat hakkında
İranlı Kürt sığınmacıların dudaklarını dikerek açlık grevi başlatmaları, İran'daki Kürtlerin durumunu gündeme taşıdı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile Rusya arasındaki gerilim ile ilgili Bayburt'ta önemli açıklamalarda bulundu.
İran lideri Hamaney'in yüksek askeri danışmanı, Rus uçağının düşürülmesinin Türkiye için ciddi sonuçlarının olacağını öne sürdü.
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande’ın, Rusya Devlet Başkanı Putin'le yaptığı görüşme sırasında dile getirdiği “Sadece IŞİD ve teröristlere saldırı düzenlenmesi konusunda anlaştık”
Timetürk'ün yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre sabah saatlerinde başlayan Muhalif saldırısını takiben Suriye askerlerinin Türkiye yönüne kaçtığı öğrenildi.
Suriye'deki muhalif grupları, Rus savaş uçaklarının kullandığı Lazkiye'deki Himeymim askeri havaalanına topla saldırdı.