 
															 
														Güneydoğu’da AKP ile BDP arasında geçmesi beklenen seçimde sahada bir oyuncu daha var: Hüda-Par. Kürt ağırlıklı İslamcı hareket ilk seçim sınavına giriyor. Partinin genel başkanı Ze
 
															 
														Darbe karşıtı öğrenciler ülkenin birçok kentinde gösteri düzenledi. Polis, İskenderiye Üniversitesi'ndeki gösteriye gaz bombası ve plastik mermi ile müdahale etti.
 
															 
														İsrail polisi 50 yaşın altındaki Filistinlilerin sabah namazında Mescid-i Aksa'ya girmesine izin vermedi, Aksa'nın kapısında toplanan Filistinliler olayı protesto etti.
 
															 
														Mısır’da darbe karşıtı hareket, Ağustos 2013'de Rabia Meydanı'ndaki gösterilerin dağıtılması olaylarında 1282 kişinin öldüğünü, 5 bin kişinin yaralandığını ve 350 kişinin kay
 
															 
														Birleşmiş Milletler'in insani yardım malzemesi taşıyan 8 TIR'lık konvoyu Mardin'in Nusaybin ilçesinden Suriye'nin Kamışlı kentine geçti.
 
															 
														Hükümet beyannamesi krizi son gün aşıldı. Temam Selam başkanlığındaki yeni hükümet parlamentodan güvenoyu aldı.
 
															 
														Kosova Savaşı’nda sistematik tecavüze uğrayan yaklaşık 20 bin kadına 15 sene sonra sağlık, ev ve iş yardımı yapılacak.
 
															 
														Al Jazeera, Almanya'nın Hamburg kentinde polisle göstericiler arasında yoğun çatışmalara neden olan Rote Flora'yı ziyaret etti. Aktivist liderlerden Blechschmidt, olayların nedenini ve Rote F
 
															 
														Mersin'de trenin, işçileri taşıyan servis aracına çarpması sonucu 9 kişi öldü.
 
															 
														Avustralya Başbakanı Tony Abbott, Hint Okyanusu'nun güneyinde kayıp Malezya uçağına ait olma ihtimali olan iki parça bulunduğunu açıkladı.
 
															 
														Mısır'da anayasa reformu referandumunun 3. yıldönümünde darbe karşıtları birçok kent ve üniversitede protesto gösterileri düzenliyor. Polisle göstericiler arasında çıkan çatışmalar
 
															 
														İsrail Yerel Planlama Komitesi, işgal edilen Batı Şeria topraklarında 184 yeni Yahudi yerleşim birimi inşasına onay verdi.
 
															 
														TIMETURK yazarı Abdulaziz Tantik AK Parti- Cemaat çekişmesinin iç boyutunu ve dış boyutunu anlattı.
 
															 
														Paralel devlet yapılanmasını 1999'da ilk kez resmi kayıtlara geçiren dönemin Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral: 15 Mart'ta raporu İstihbarat Daire Başkanlığı ile Teftiş Kurulu'na gönd
 
															 
														Kırgızistan'da 18 ay önce Cantoro Satıbaldiyev başkanlığında kurulan üç partili koalisyon dağıldı. Başbakan Satıbaldiyev’in ve kabinesinin istifası bekleniyor.