Türkiye ve Rusya arasındaki kriz, Rusya'daki Türk öğrencileri vurdu...
Riyad'da toplanan Suriyeli muhalif grupların temsilcileri ortak bir bildiri yayınladı. Esed'in geçiş sürecinden önce görevi bırakması taleplerini yineleyen muhalifler, BM denetiminde bir ate
IŞİD'in lider kadrosundan üç kişinin, Kasım ayı sonunda Irak'ta düzenlenen hava saldırılarında öldürüldüğü bildirildi.
Belçika'da peçe giydiği için polisin müdahalesiyle karşılaşan ve polise direnen Müslüman bayan için 18 ay hapis cezası isteniyor.
Önce resmi hale getirilen geçtiğimiz yıllarda ise ağır hapis cezası kapsamına alınan kaçırarak evlenme geleneği, Kırgızistan'da halen günde onlarca kızın kaçırılmasına neden oluyo
İsmail Heniye, Refah'ın açılması için her türlü girişimi destekleyeceklerini, gerekirse sınır kapısını devredebileceklerini söyledi
Diyanet İşleri Başkanlığınca 40 bin adet Kürtçe Siyer kitabı basılarak ücretsiz olarak müftülükler kanalıyla dağıtılacak
TÜRKİYE ile Rusya arasında yaşanan ve giderek tırmanan uçak düşürme krizi sonrası Akkuyu'da Türk ve Rus bayrakları indirildi
Gün içerisinde sosyal paylaşım ağlarında ve haber sitelerinde Rusya yanlısı Çeçen Ramazan Kadirov'un saldırıya uğradığı ve vurulduğu haberi yayılmıştı.
Bodrum'da Suriyeli Aylan Kurdi, ağabeyi ve annesinin de aralarında bulunduğu 5 kişinin öldüğü tekne faciasıyla ilgili tutuklanan Suriyeli iki insan kaçakçısının 35'er yıl hapsi istendi.
Suriyeli muhalifler, rejimle müzakere masasına oturacak heyet konusunda uzlaştı. 15 isimden oluşacak müzakere heyetinin üzerinde 23 kişilik Yüksek Heyet bulunacak. Bu heyette SMDK'yı 6, Koor
Rusya'ya ait bir askeri helikopterin, Gürcistan'ın hava sahasını ihlal ettiği bildirildi.
Ahrar'uş Şam, Suriye rejimine yakın grupların toplantıda olması ve muhalif grupların tam anlamıyla temsil edilmemesi üzerine Riyad'daki toplantıdan cekildi.
Diyarbakır Asker Hastanesi'ne terör örgütü PKK mensuplarınca taciz ateşi açılması sonucu binanın camları ve duvarları zarar gördü.
İngiltere Dışişleri Bakanlığı, Rusya'nın Güney Kıbrıs'ta askeri tesis kurmasına yönelik görüşme haberleriyle ilgili, kararın Güney Kıbrıs'a ait olduğunu belirtti.