E-ticaret devi Amazon, Mart ayı sonunda büyük bir lansmanla Türkiye’ye girmeye hazırlanıyor. Markanın yüzde 10 gibi pazarın altında bir komisyon oranıyla satışlara başlayacağı öğren
Bosna Hersek'te 10 yıl önce başlayan Türk dizileri rüzgarı, etkisini artırarak sürdürürken, ülkede birçok kanalda yayınlanan bu diziler gençleri Türkçe öğrenmeye teşvik ediyor.
Meksika Devlet Başkanı Enrique Pena Nieto, ABD’ye gerçekleştireceği ziyareti iptal etti.
Kilis'in Gülbaba köyünde vatandaşlar, Suriye sınırında konuşlu birliklere takviye amaçlı gönderilen Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat (PÖH) ekiplerine sevgi gösterisind
Irak ordusunun Musul kenti kırsalında IŞİD'lilerin saklandığı bir mağarayı vurması sonucu 30 IŞİD'linin öldüğü bildirildi.
Başbakan Binali Yıldırım Bursa'da AK Parti İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Yerli otomobilin ilk örneğini 2019'da, seri üretimi 2020-2021'de bitirmiş olacağız"
Beşşar Esed rejimi, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) Suriye'de gecikmeksizin ateşkes sağlanması kararı almasına karşın, Doğu Guta'da yine kimyasal silah kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa İl Kongresi öncesinde yaptığı konuşmada terör örgütü PYD'nin eski eş başkanı Salih Müslim'in yakalanmasıyla ilgili "PYD'nin başı, evet, yakalandı
Adalet Bakanlığı, terör örgütü PYD'nin eski eş başkanı Salih Müslim'in yakalanmasıyla ilgili iadesine talepnamesi gönderileceğini açıkladı.
Patrik 3. Teofilos, İsrail makamlarının vergilendirme uygulamasına karşı Kıyamet Kilisesi'ni kapatmaya karar verdiklerini söyledi
AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, PYD'nin eski eş başkanı Salih Müslim'in yakalanmasıyla ilgili, "Bu Müslim’in yakalandığı haberi geldi ama daha teyit etmedik. Bu olayda da görül
Başbakan Yıldırım, Türkiye'deki 350 bin Afrinlinin bölge temizlendikten sonra topraklarına döneceğini söyledi.
Erbakan'ın ölümünün 7. yılı nedeniyle anma etkinliği düzenlendi
Çekya İnterpol Birimi, Müslim'i Türkiye'nin talebi ve ilettiği yakalama emirlerine istinaden gözaltına aldı. Teröristin iadesi için gerekli evrakın kendilerine ivedilikle iletilmesi istendi
Uluslararası reklam holdinglerinin tasarımcı ve fotoğrafçılarının, Afrin ile ilgili olarak PKK/YPG adına nasıl kara propaganda yaptıkları ortaya çıktı.