Modern çağın yersiz yurtsuz düşünürü Edward (Wadie) Said'i yakından tanımak isteyenler için en iyi kaynaklardan biri Yersiz Yurtsuz isimli kitabıdır.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İsmet İnönü'ye ilişkin olarak söylediği "Elinde Türk bayrağı yok, ABD bayrağı va
Geçtiğimiz günlerde Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Aksu İlçesi’nde katıldığı yağlı pehli
SON DAKİKA HABERİ: Türkiye kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı için Suudi Arabistan'ın İstanbul Konsolosluğu'nda arama için izin talep etti. Talep ikinci kez Dışişleri Bakanlığı'na �
CHP'li Antmen, bedelli askerlik için başvuran avukatların 21 günlük temel askerlik eğitimlerini adli tatilde tamamlayabilmeleri için harekete geçti. Antmen'in Meclis Başkanlığı'na verdiği
Almanya’da aşırı sağ olarak bilinen Almanya için Alternatif Partisi, küçük bir Yahudi grup tarafından destek görüyor.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nden bir heyet, 10 yıl süren araştırmaların sonunda sıtma hastalığına iyi gelen 4 bitki türü tespit etti.
Erdoğan'ın son şûra toplantısında McKinsey ile ilgili yaptığı bir açıklama var. Cumhurbaşkanı, “Fikrî danışmanlık hizmeti de almayacağız. Biz bize yeteriz" diyor.
Yeni haftada motorinde 25, benzinde 20 kuruş fiyat artışı öngörülüyor. Artışların akaryakıt pompa fiyatına yansıtılıp yansıtılmayacağı ise merak konusu.
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında, "Mahkumiyet verilen rahibin yattığı süre dikkate alınarak serbest bırakılacağını düşünüyorum" dedi.
Murat Bardakçı -Habertürk
Yıldıray Oğur- Karar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsmet İnönü'nün fotoğrafını göstererek başlattığı ABD bayrağı tartışmasında CHP'li Barış Yarkadaş'tan cevap geldi.
NASA'nın yayınladığı yeni rapora göre, 18'inci yüzyılda görülen 'Mini Buzul Çağı' tekrar yaşanabilir.
Suudi Arabistan konsolosluğunda kaybolan ve öldürüldüğü iddia edilen gazeteci Cemal Kaşıkçı için UMED'den çağrı geldi. Açıklamada 'Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın akıbetinden endi�