Sınava giren 1 milyon 987 bin öğrenci en fazla doğruyu Türkçe testinde yaptı. Kız adaylar 2015 YGS’de de erkek rakiplerini geride bıraktı.
Başkent Sana'da, Şii Husilerin toplandığı iki camiye düzenlenen saldırılarda ölenlerin sayısı 127'ye, yaralı sayısı ise 345'e yükseldi. İntihar saldırılarını IŞİD üstlendi.
İstanbul merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda 50 kişi gözaltına alındı.
Kontenjan adaylığı yerine İzmir’de ön seçime girme kararı alan CHP lideri listeye girmek için 77 isimle yarışacak. CHP’de Kılıçdaroğlu, Baykal,Sarıgül,Önder Sav'ın da aralarında b
5 kişilik HDP İmralı Heyeti Abdullah Öcalan'ın Nevruz mesajını almak üzere İmral'ya gitti
Sınava giren adaylardan tüm puan türlerinde 1 milyon 779 bin 850 aday 140 puanı, 1 milyon 369 bin 147 adaysa 180 puanı geçmeyi başardı.
CHP'de seçim öncesi bir istida şoku daha yaşandı. CHP Ardahan İl Başkanı Sırrı Atalay Cantürk, 15 gün önce getirildiği görevinden istifa ettiğini açıkladı.
ABD Temsilciler Meclisi’nde 1915 yılı olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarını destekleyen bir karar tasarısı sunuldu.
ABD'de Demokrat ve Cumhuriyetçi 44 vekil 1915 yılı olaylarının 'Soykırım' olduğunu savunan yeni bir karar tasarısını Temsilciler Meclisi'ne sundu. Obama Yönetimi tasarıyla ilgili yorum ya
Sırbistan'da görülen davada, 1995 yılında Bosna Hersek'te 8 bin Müslüman'ın katledildiği Srebrenitsa katliamının 7 sanığının tutuklandığı açıklandı.
Emniyet savcılığın talebine 5 ay sonra yanıt verdi, Berkin Elvan'ın vurulduğu gün o bölgede görevli 21 polisin kimlik bilgilerini ve fotoğraflarını gönderdi.
TBMM Genel Kurulu'nda "Torba Kanun" teklifinin 11 maddesi kabul edilirken, bununla beraber sağlık çalışanlarının nöbet ücretlerinde yüzde 50 zam yapıldı.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan çözüm süreci için oluşturulacak izleme heyetinin 5-6 kişiden oluşacağını açıkladı. Bazı isimlerin belirlendiğini söyleyen Akdoğan, bununla i
Komisyona gönderilen İç Güvenlik Paketi'nni 15 maddesi daha tasarıdan çıkarıldı, böylece çıkarılan madde sayısı 22 oldu
Sırbistan polisi, 1995’te Bosna’da 8 bin Müslüman erkek ve çocuğun öldürüldüğü Srebrenitsa katliamıyla ilgili 7 eski polisi gözaltına aldı.