Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 25 kuruş olan domates fiyatının firmalar tarafından 12-13 kuruşa kadar indirildiğini, bunun üreticinin emeğine saygı
Demirtaş PKK'nın geçiş yolu olan Cizre'ye yapılan baraj ve Cudi dağındaki yol yapımını ima ederek, "Yaptıkları sulama veya enerji barajı değil. Askeri baraj. Gerillanın geçiş yapması
Hakkari Valiliği, Yüksekova-Şemdinli Karayolu üzerinde bulunan Uzunsırt mevkisiinde gerçekleştirilen operasyonda 5 PKK'lının öldürüldüğünü açıkladı.
Suriye'de çatışma ve hava saldırılarının devam ettiği kentlerde ekmek fiyatının 15 liraya kadar çıktığı belirtildi.
Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü Palakoğlu, "Avrupa'daki gurbetçilerimiz bu yıl vekalet yoluyla kurban kesmek isterlerse bedeli 150 avro olarak belirledik" dedi..
23 Temmuz’dan bu yana PKK hedeflerine yönelik K.Irak ve yurtiçinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 650 örgüt üyesi öldürüldü.
AK Parti Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, seçimlerde yurt dışının ayrı bir seçim bölgesi sayılması ve buraya 15 milletvekili verilmesini teklif etti.
Genelkurmay'dan yapılan açıklamada yaklaşık 150 kişilik bir grubun 'canlı kalkan' olduğu, bunların içine sızan kişilerin askerleri katlettiğini açıkladı
Suriye İnsan Hakları Örgütü Suriye iç savaşında şimdiye kadar 180 bin 455'i sivil olmak üzere 216 bin 70 kişi hayatını kaybettiğini açıkladı.
Ardeşen'de 10 yıl önce yapılan yeni köprü şiddetli yağmurlarda yıkılırken 500 yıllık tarihi köprü sağlam kaldı
7 Haziran genel seçimlerinde halkın verdiği “koalisyon kurun” mesajı hükümete dönüşmedi. Dört partinin yaklaşık 5 haftadır yaptığı görüşmelerden sonuç çıkmadı. Gidişat erken
Deprem gibi doğal afetlerde haberleşmenin kesilmesini önleyecek uydu transmisyonlu mobil baz istasyonuna sahip il sayısı 25'ten 40'a çıkartılıyor.
Erzurum'un Şenkaya ilçesinde karayolunu kesen PKK'lılar, durmayan köy minibüsüne ateş açtı. Sırtına kurşun isabet eden 35 yaşındaki şoför Garip Bektaş yaşamını yitirdi.
Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethetmesi ile camiye çevrilen, yaklaşık 6 yüzyıl sonra 1935'te müze yapılan Ayasofya'nın tapusunda çarpıcı ayrıntılar var.
2014-2015 eğitim yılının TEOG sonuçları milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı.