Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarında canlı bomba olarak değerlendirilen 20-25 yaşlarında doktor önlüklü sarışın kadın Ankara Emniyetini alarma geçirdi.
Yapılan son çalışmalar, yere düşen yiyeceklerin tüketilmemesi gerektiğini gösterse de Prof. Aaron Carroll, 5 saniye kuralına uyarak tüketilmesinde sakınca olmadığını belirtti.
671 sayılı Kanun Hükmünde Kararname doğrultusunda; 15 Ağustos 2016 tarihinden önce herhangi bir nedenle TSK’dan ayrılan veya ilişiği kesilen pilot subaylardan istekliler, uçuş için gere
Türkiye borçlarını ödemede öteki ülkelere göre daha istekli. Bu durum, kredi derecelendirme kuruluşları tarafından not verilirken hesaba katılmıyor
Darbeyi Şubat ayında bilen ABD’li gazeteci William Engdahl, 15 Temmuz hakkında şok bir tespitte bulundu. Engdahl, "Biri çıkıp ‘Darbede ABD elçisinin parmağı vardı' derse hiç şaşırmam"
Amerika Birleşik Devletleri, Musul operasyonu için Irak'a 500 askerin daha gönderileceğini açıkladı.
Halep’e bağlı Münbiç ilçesini işgal eden PYD, bölgede yaşayan Arap, Türkmen ve Kürtleri ‘Özgür Burma Muhafızları’ isimli misyoner örgüt vasıtasıyla Hıristiyan olmaya zorluyor. Ö
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajını verdiği terörle mücadelede yeni stratejinin ayrıntıları belli oldu. Yeni stratejinin 5 maddelik olduğu belirtiliyor.
Gizli tanık, FETO'nun 15 Temmuz öncesinde elinde kalem tutarak öğretmenlere, dik yakayla hâkim ve savcılara darbeyi işaret ettiğini söyledi.
Türkiye Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatının kuruluşunun 15. yıl dönümü dolayısıyla İzmit'te bir restoranda düzenlenen programda yaptığı konuştu.
Irak'ın başkenti Bağdat'ın kuzeyindeki El Şaab semtinde Şii'lere ait taziye çadırına intihar saldırısı düzenledi. 34 kişi öldü, 35 kişi yaralandı. Saldırıyı IŞİD üstlendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul ve Ankara'ya 15 Temmuz şehitleri için anıt yapılacağını açıkladı. İstanbul'daki anıt 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün çıkışında olacak.
İstanbul ve çevresinde hissedilen 5,0 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün Karadeniz olduğu açıklandı.
15 Temmuz gecesi FETÖ'nün üniformalı darbecileri, uçaklarla Denizli'ye inip 517 askeri Ankara'ya götürmeyi planladı. Ancak Çardak Havaalanı'nda darbecilere direnen askerler cihazları kapat�
Fırat Kalkanı başlamadan önce Türkiye’nin ‘güvenli bölge’ olarak düşündüğü alanın yüzde 85’ini kontrol eden IŞİD, harekatın 52. gününde işgal ettiği alanın yüzde 70’ini ka