Sosyal Medya

Yerel

Hava Kuvetleri Komutanlığından Ayrılmış Pilotların Yeniden İstihdamı

671 sayılı Kanun Hükmünde Kararname doğrultusunda; 15 Ağustos 2016 tarihinden önce herhangi bir nedenle TSK’dan ayrılan veya ilişiği kesilen pilot subaylardan istekliler, uçuş için gerekli şartları sağlamaları ve başvurularının uygun görülmesi halinde ilgili Kuvvet Komutanının teklifi ve Millî Savunma Bakanının onayı ile yeniden subay nasbedilerek TSK’da görevlendirilebileceklerdir. Aranan niteliklere uygun olan adayların ilk başvuruları 01-23 Eylül 2016 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir.



 671 sayılı Kanun Hükmünde Kararname doÄŸrultusunda; 15 AÄŸustos 2016 tarihinden önce herhangi bir nedenle TSK’dan ayrılan veya iliÅŸiÄŸi kesilen pilot subaylardan istekliler, uçuÅŸ için gerekli ÅŸartları saÄŸlamaları ve baÅŸvurularının uygun görülmesi halinde ilgili Kuvvet Komutanının teklifi ve Millî Savunma Bakanının onayı ile yeniden subay nasbedilerek TSK’da görevlendirilebileceklerdir. Aranan niteliklere uygun olan adayların ilk baÅŸvuruları 01-23 Eylül 2016 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir.

   Seçim aÅŸamaları ve tarihleri BaÅŸvuru Kılavuzunda bildirilmiÅŸ olup, adayların adreslerine çaÄŸrı mektubu gönderilmeyecektir.

Muracat etmek isteyenler, TÃœRKÄ°YE CUMHURÄ°YETÄ° MÄ°LLÄ° SAVUNMA BAKANLIÄžI resmi vep sitesindeki baÅŸvuru klavuzundan farydalanabilir.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.