Almanya'da 61,5 milyon seçmen, yarın yeni meclisi belirlemek için sandık başına gidecek.
İBB Başkanlığı görevinden istifa eden Kadir Topbaş'ın yerie gelecek olan ismin nasıl seçileceği merak konusu. Süreç, Belediyeler Kanunu'ndaki 45. ve 46 maddelere göre işlenecek.
MGK bildirisinde, "IKBY'nin 25 Eylül 2017 tarihinde düzenleyeceğini açıkladığı referandumun gayrimeşru niteliği ve kabul edilemezliği bir kez daha belirtilmiştir." denildi.
Her yıl, bir çok hastalıktan korunmak için bilhassa çocuklara yapılan aşılar, 3 milyon insanın hayatını kurtarıyor. 750 bin çocuğun da engelli olmasının önünüe geçiliyor.
Myanmar hükümetinin, Arakan'da şiddet olaylarının yeniden başladığı 25 Ağustos'tan bu yana yaşanan olaylarla ilgili dünya kamuoyunu yanıltmak için "aldatma ve deve kuşu politikası" izl
Kalkınma Bakanı Elvan, "2017’nin üçüncü çeyreğinde inşallah yüzde 7’nin üzerinde bir büyüme sergileyeceğiz. Yıl geneline baktığımızda da yine yüzde 5’in üzerinde bir performans
Meksika'da salı günü meydana gelen 7,1 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 245'e yükseldiği bildirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile görüştü. Görüşme 50 dakika sürdü.
FETÖ çatı davasının firari sanığı Koza Holdingin yöneticisi Hamdi Akın İpek, kardeşi Cafer Tekin İpek'in de aralarında bulunduğu 45 sanığın yargılandığı davada, firari sanık Ak�
UMED, internet haber sitelerinin Basın Kanunu kapsamına alınmasıyla ilgili adım atılmasını talep etti. İnternet medyası çalışanlarının da Basın İş Kanunu kapsamına alınma
ABD’nin Türkiye’ye F-35 savaş uçağı satışını engellemek için 37 kongre üyesi harekete geçti. Kampanya başlatan senatörlerin FET֒ye yakın isimler olduğu ve örgüte bağlı kurulu�
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz gecesi işlenen bu suçun hesabını da bizler hukuk içinde soruyoruz, soracağız. Bundan geri adım atmak yok." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY'deki referandum tartışmaları ile ilgili, "Temenni ederim ki ayın 25'ine kadar Sayın Barzani ve ekibi, hemen bu yanlış karardan vazgeçerler." dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, İran ile P5+1 (ABD, Fransa, İngiltere, Almanya, Çin ve Rusya) ülkelerinin 2015'te vardığı nükleer anlaşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.
Ankara Sanayi Odası Başkanı Özdemir:- 'Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ekonomi yönetimimiz 15 Temmuz sonrası dönemde zamanında ve yerinde tedbirler aldılar. Bizlere kulak verdiler