Çin'de, 2003 ile 2005 yılları arasında 9 çocuğu kaçırdığı iddiasıyla hakim karşısına çıkan 5 sanık için idam cezası verildi. Sanıkların tüm hakları ellerinden alınırken mal v
Fransa'daki gösterilerin yedinci haftasında sarı yelekliler ülkenin değişik yerlerinde tekrar sokağa çıktı. Gösterilerde çıkan olaylarda 57 kişi gözaltına alındı.
Rusya'da hükümet karar ve karar taslaklarının yayınladığı resmi sitede yer alan Rus Tarım Bakanlığı karar taslağına göre, Türkiye'den bir yılda alınacak domatesin miktarına ilişkin
Rusya Tarım Bakanlığı, Türkiye'den ithal edilen domates kotasını 50 binden 100 bin çıkarmayı hedefleyen karar tasarısı hazırladı.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, 51 il ve 2 ilçede işverenlere sağlanan 6 puanlık ilave prim indiriminin 2019 yılında da devam edeceğini söyledi.
İstanbul genelinde aranan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Bin 650 personelin katıldığı dev operasyonda 2 bin 617 adrese baskın düzenlendi, 903 aranan şahıs yakalandı.
Yeni yıl için geri sayım sürerken öğrenci ve veliler '1 Ocak salı yılbaşı günü okullar tatil mi?' sorusuna yanıt arıyordu. Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı açıklamada 31 Aralık 2
OHAL İşlemleri İnceleme Komisyonu, komisyona yapılan 125 bin 600 başvurudan 3 bin 700’ü kabul, 46 bin 600’ü red olmak 50 bin 300’ünün karara bağlandığını bildirdi.
İsrail, 2018’de Doğu Kudüs ve Batı Şeria’da, Filistinlilere ait 538 ev ve yapıyı "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle yerle bir etti.
SGK Sağlık Uygulama Tebliği'ne ilişkin düzenleme ile 45’i kanser ilacı toplam 413 ilaç geri ödeme listesine ilave edildi.
Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklmada, 'Kuzey Irak'ta düzenlenen operasyonlarda 5 terörist etkisiz hale getirildi' denildi.
Kanada'da yapılan bir araştırmaya göre, ülkedeki buzulların yüzde 80'inin 50 yıl içerisinde yok olacağı ortaya çıktı.
FETÖ'nün darbe girişiminin kilit isimlerinden firari Adil Öksüz'ün yeğeni Esmaül Hüsna Öksüz'ün "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyl
Bursa'da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda bin 500 kilo kaçak midye ele geçirdi.
Rusya'nın ABD'ye Karadeniz'de keşif uçuşlarını sonlandırma çağrısı sonuçsuz kalmaya devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri ait Boeing RC-135V stratejik keşif uçağının bu sabah saa