AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, Avrupa Parlamentosu'nda oy çokluğuyla kabul edilen 2014 yılı Türkiye İlerleme Raporu'nu kabul etmediklerini ve iade edeceklerini söyledi.
Suriye ordusuna ait helikopterin Halep'te muhaliflerin denetimindeki bölgelere düzenlediği 'varil bombalı' saldırılarda 11 kişinin öldüğü, 20 kişinin yaralandığı bildirildi.
İran, Yemen'de devam eden çatışmalarda zarar görenlere 20 bin tonluk ikinci yardım gemisini göndermeye hazırlanıyor.
TBMM Genel Sekreteri Neziroğlu, "YSK Başkanı 'sonuçların açıklanması 11-12 gün sürer' dedi. Dolayısıyla biz 19-20 Haziran gibi ant içme töreninin gerçekleşmesini bekliyoruz" dedi.
Bosna savaşından 20 yıl sonra Bosna'ya gelen Papa, farklı etnik ve dini inanca sahip bölgede barış ve huzur dileklerini iletti.
Havice bölgesinde IŞİD'e ait bomba üretim merkezi olduğu iddia edilen bölgeye düzenlenen hava saldırısında aralarında sivillerin de olduğu 200 kişi öldü
43 bin kamu işçisine 50, 75 ve 100 lira seyyanen zam müjdesi geldi. Bu yıl için yüzde 11.3'lük zam alan işçilere ayrıca 2014 ve 2015'te bir defa 500 liralık 'denge ödeneği' verilecek
Suriye ordusuna ait savaş uçağının ülkenin kuzeybatısındaki İdlib'in Selkin kasabasına "vakum bombasıyla" düzenlediği saldırıda 20 kişi hayatını kaybetti.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca takipsizlik kararı verilen "Sözde Kudüs Ordusu Terör Örgütü" soruşturmasında usulsüzlükler yapıldığı iddialarına ilişkin Paralel Devlet Yap�
Mısır'da Temyiz Mahkemesi, 2011'de protestolarla devrilen eski cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in "göstericileri öldürmek" suçlamasında verilen beraat kararını bozdu.
Adana'da tartıştığı karısını bıçakla öldüren adama tahrik indirimi uygulanarak 20 yıl hapis cezası verildi. Koca “Elimdeki cismin bıçak olduğunu bile fark etmedim” diye savunma yapt
Genelkurmay Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Tuğgeneral Ertuğrulgazi Özkürkçü, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 28 Şubat soruşturması ile ilgili talep yazısına, Genelkurm
Irak Başbakanı Haydar Abadi 2014'te Musul'u ele geçiren IŞİD'in Irak ordusuna ait 2300 Humwee zırhlı aracına el koyduğunu söyledi.
Alman Federal Başbakan Merkel, 2013'te genel seçimler öncesi yaptığı açıklamalarda, ABD ile 'Karşı Casusluk Anlaşması' konusunda yalan söylemediğini belirtti.
Bazı bölgelerde aşırı yüksek hava sıcaklıkları nedeniyle ölenlerin sayısı 2 bin 200'ü geçti.