Hindistan'ın işgali altında bulunan Cammu Keşmir bölgesinde bir sınıfta meydana gelen patlamada 25 öğrenci yaralandı.
Mavi Marmara mağdurları; hukuki sürece dair 13 Şubat 2019 tarihinde, Londra’da bir basın açıklaması gerçekleştirdi.
AP Haber Ajansı, İran Devrim Muhafızlarına yönelik intihar saldırısında 20 kişi hayatını kaybettiğini ve 20 kişinin yaralandığı bilgisini paylaştı.
Sağlık Bakanı Koca, ilaçlarda zam oranının yüzde 26.4 olarak uygulanmasına karar verildiğini söyledi.
Umman ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) silahlı kuvvetlerinin 2 Şubat'ta başlattığı 'İşbirliği 2' isimli ortak askeri tatbikat sona erdi.
Berlin'de öğretmenler, eğitmenler, sosyal pedagoglar, polisler ve diğer kamu dairelerinde çalışan yaklaşık 12 bin kişi uyarı grevine katıldı- Saksonya'da 3 bin 800, Baden-Württemberg ve
2010 KPSS sorularının FETÖ tarafından sızdırılmasına ilişkin asker eşlerinin yargılandığı davada, 70 sanığa 14 yıl 7 aya kadar hapis cezası verildi.
FETÖ'nün firari emniyet müdürü Osman Karakuş ve Borajet'in eski sahibi Yalçın Ayaslı'nın sağ kolu Zahide Üner yakalandı.
Sosyal medyada paylaşılan ve TRT Haber, Sputnik, En son Haber, T24, İnternet Haber gibi internet siteleri tarafından yapılan haberlerde, Instagram ve Facebook’un Venezuela Devlet Başkanı Nico
John B. Calhoun’ un 1972′ de laboratuvar ortamında fareler için kurduğu düzenek tam bir ütopyaydı ve aslında giderek artan dünya nüfusunun sonucunda insanlığı nasıl bir sonun bekleme
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, yerel seçime dair değerlendirmelerde bulundu. Temelli, "2021'den daha öteye ömrü olacak bir rejim değildir. En fazla iki yıl içinde bir değişim dönü�
İstanbul'da bir kripto para şirketinden 13 milyon liralık vurgun yapan şüphelilere yönelik 8 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 24 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 6'sı çıka
Papua Yeni Gine'de geçen yıl Kasım ayında düzenlenen Asya Pasifik Ekonomik İşbirliği (APEC) Zirvesi için yurt dışından getirilen 300'e yakın lüks araba kayboldu.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Futbolda FETÖ davasının görüldüğü mahkemeye ‘hakkında FETÖ soruşturması yürütülüyor’ şeklinde gönderdiği yazının esrarı çözül
İsrail dış istihbarat servisi Mossad'ın eski başkanı Tamir Pardo'nun görevde olduğu 2014 yılında gizli bir şekilde Suudi Arabistan'ı ziyaret ettiği ortaya çıktı.