Sosyal Medya

FETÖ soruşturmasında Emre Belözoğlu'nun banka hesapları incelemeye alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Futbolda FETÖ davasının görüldüğü mahkemeye ‘hakkında FETÖ soruşturması yürütülüyor’ şeklinde gönderdiği yazının esrarı çözüldü. Savcılığa ifade veren ‘Mert’ isimli gizli tanık ünlü futbolcu Emre Belözoğlu’nun 17-25 Aralık sonrası Bank Asya’ya 2 Milyon TL yatırdığını iddia etti. Bu paranın elden ve parçalar halinde başka kişiler üzerinden yatırıldığını aktaran gizli tanık Mert’in ifadeleri üzerine Belözoğlu’nun banka hesapları incelemeye alındı.



Ünlü futbolcu Emre BelözoÄŸlu hakkında yürütülen FETÖ soruÅŸturmasında önemli bir geliÅŸme yaÅŸandı. GeçtiÄŸimiz haftalarda Futbolda FETÖ yapılanmasına iliÅŸkin Ä°stanbul 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya savcılığın gönderdiÄŸi yazı damga vurmuÅŸtu.
 
Yazıda; Hakan Ünsal, ErtuÄŸrul SaÄŸlam, Arda Turan, Okan Buruk ve Bülent Korkmaz gibi futbolcuların isimleri sıralanarak bu kiÅŸiler hakkında FETÖ suçlamasından takipsizlik verildiÄŸi, ancak bir isim hakkında soruÅŸturmanın yürütüldüÄŸü ifade edilmiÅŸti. O isim futbolcu Emre BelözoÄŸlu'ydu…
 
"PARÇA PARÇA 2 MÄ°LYON"
 
Emre BelözoÄŸlu hakkında yürütülen soruÅŸturma ile ilgili çarpıcı bilgiler ortaya çıktı. BelözoÄŸlu ile ilgili ifade veren bir gizli tanık ünlü futbolcunun Bank Asya'ya örgüt elebaşının talimatı ardından parça parça 2 milyon lira yatırdığını ileri dürdü.
 
Gizli tanık Mert ifadesinde BelözoÄŸlu'nun 2 milyon TL'yi elden baÅŸka bir isme verdiÄŸini, bu bilgiyi 2017 yılında tutuklanan Ahmet Musab K. isimli örgüt üyesinden duyduÄŸunu savcılıkla paylaÅŸtı.
 
EV ÖÄžRENCÄ°LERÄ° ÜZERÄ°NDEN YATIRILIYORDU
 
Ahmet Musab K.'nin örgüt içerisinde önemli bir isim olduÄŸunu söyleyen gizli tanık Mert, 17 -25 Aralık'tan sonra Bank Asya'ya yatırılan yüksek miktardaki paraların tek seferde yatırılmadığına dikkat çekti. Mert ifadesinde ÅŸunları söyledi: "Azami olarak 100 bin TL'yi geçmeyecek ÅŸekilde parçalar halinde para yatırılıyordu. Hatta ev öÄŸrencilerinin üzerinden yatırıldığını biliyorum. 2 Milyon TL'nin de bu ÅŸekilde parçalanarak yatırıldığını düÅŸünüyorum."
 
Ä°DDÄ°A ARAÅžTIRILIYOR
 
Savcılık Emre BelözoÄŸlu'nun iddia edilen 2 milyon lirayı o dönem baÅŸka isimler üzerinden Bank Asya'ya yatırıp yatırmadığını araÅŸtırıyor.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.