IŞİD’li Muhammed Raghil Al Hardani’nin 28 Kasım’da Türkiye’ye girdiğinin anlaşılması üzerine ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu kapatıldı.
ANKARA’nın, Fethullah Gülen ve takipçilerine yönelik yürüttüğü mücadele, Türk hükümetinin de anlaştığı Londra merkezli Amsterdam Hukuk Bürosu’nun Fethullah Gülen’e yönelik hafta
Irak Petrol Bakanı Adil Abdulmehdi, Musul'daki askeri varlığından dolayı Türkiye'ye karşı düşman ülke gibi davranmanın doğru olmayacağını belirtti.
Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, Rusya'nın ambargo koyma kararını 'Putin'in en büyük saçmalığı' olarak nitelendirdi.
Rus muhabirin ABD Sözcüsü Kirby'e defalarca aynı Türkiye sorusunu sorması Kirby'i kızdırdı.
Suriye Tarihi Eser ve Müzeler Genel Müdürü Mamun Abdülkerim, Türkiye’yi ‘Suriye’den kaçırılan tarihi eserleri iade etmeyi reddetmek’le suçladı. Ankara bu iddiaları kesin bir dille redd
Geçtiğimiz yıllarda büyük bir krize sebep olan ABD'li asker Bowe Bergdahl, Afganistan'daki askeri düzeni eleştirdi.
Müslümanların ülkeye alınmaması önerisinde bulunan ABD başkan aday adaylarından Trump'ın ismi, Dubai'deki konut projesinden kaldırıldı
Sultan Abdülhamit Han Tugayı'na esir düşen rejim askeri, ''Rejimden kaçmak isteyen birçok asker var ama ölüm korkusu nedeniyle kaçamıyor. Bizi zorla savaştırıyorlar' dedi.
Son günlerde ABD'nin Cumhuriyetçi aday adayı Donald Trump'ın açıklamalarından sonra ülkedeki Müslümanların varlığı ve İslamofobi hakkında çeşitli tartışmalar yapılıyor. The Natio
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’nin cumhuriyetçi Başkan Adayı Donald Trump'ın Müslümanlarla ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösteren Mark Zuckerberg'in mesajını anlamlı bulduğunu belirt
Türkiye'yi ziyaret eden Kürdistan Bölge Başkanı Mesud Barzani'nin, PKK Lideri Abdullah Öcalan ile görüştüğü iddia edildi.
Irak Parlamentosu Güvenlik ve Savunma Komisyonu'nun, ABD'ye ait kara gücünün ülke topraklarındaki varlığını kabul etmediği bildirildi. Komisyon üyesi Kasim Araci, Washington'ı terör örg
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile sürpriz bir telefon görüşmesi yaptı.
Suriye ordusundan 3 askerin ölümüne yol açan bombardımandan ötürü Rusya ABD’yi suçlamıştı. ABD saldırının kendileri değil Ruslar tarafından yapıldığını iddia ediyor.