WhatsApp'ın kurucu ortaklarından Acton, 'Bir seçim yaptım. Kullanıcılarımın gizliliğini sattım ve her gün bu kararın ağırlığıyla yaşıyorum' dedi.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Suriye’deki Il-20 vakasının İsrail’in yüzünden meydana geldiğini belirtti.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Erdoğan'ın Almanya ziyaretine ilişkin, 'Bu ziyaretin önemli bir dönüm noktası olacağını düşünüyoruz, yeni bir sayfa açmak için.' dedi.
İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Şemhani, İsrail'in Suriye'deki saldırılarına devam etmesi halinde pişman olacağı tepkilerle karşılaşacağını söyledi.
Ünlü İngiliz Matematik Profesörü Micheal Atiyah, 160 yıldır çözülemeyen ve çözene 1 milyon dolar vaat edilen matematik sorusunu çözdüğünü iddia etti.
5 parti teknik bir iç tüzük değişikliği konusunda uzlaştı. Teklif gelecek hafta Meclis'te görüşülecek.
Enflasyon tahmini gerçekleşirse memur ve emeklilerine ocakta yüzde 11.15 zam yapılacak. Böylece en düşük memur maaşı 3.482 liraya yükselecek. Bu hesaplamaya göre, en düşük memur emeklis
Millî Gazete’ye açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Aziz Konukman, “Bakan Albayrak’ın 10 Ağustos’ta açıkladığı modele göre her şey çöktü, hiçbir öngörüsü tutmadı. Son program�
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr, Rusya ve Türkiye'nin İdlib mutabakatı ile ilgili 'harika' yorumunda bulundu. Suudi bakan anlaşmanın 'olumlu bir gelişme' olduğunu kaydetti.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da düzenlenen “Uyuşturucuyla Mücadele Aplikasyonu” (UYUMA) Projesi’nin Tanıtım Toplantısı’na katıldı.
Devlet televizyonunda yayımlanan hiciv programında, ülkeye gelen Çinli turistler için küçük düşürücü ifadeler kullanıldı.
Yeni Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador, 43 öğrencinin kaybolmasıyla ilgili soruşturmanın sürdürüleceğini söyledi.
İş Bankası Genel Müdürü Bali, topladıkları kaynağın çok ötesinde kredi verdiklerini söyledi. Bali, kriz ile sermaye yeterlilik rasyosunun yüzde 13'lere indiğini ifade etti.
Bosna'daki savaşta işlediği suçlar nedeniyle daha önce 40 yıl hapse mahkum edilen Radovan Karadzic, temyiz davasına bakan hakimlerden birinin değiştirilmesi talebinde bulundu.
İslamofobinin gün geçtikçe ciddi gerilimlere yol açtığı Avrupa’da İslam’ın kendi kaynakları üzerinden ciddi bir inceleme konusu olması ve bu alanda nesnel araştırmaların yapılmas�