Emekli diplomat ve yazar Akın Özçer, 'PKK ve HDP politikaları, Wikileaks'in sızdırdığı belgelerde yer alan 'İran ve Suriye'nin PKK ile ittifak yaptığı'na ilişkin değerlendirmeleri doğr
Teknoloji milyarderi Elon Musk'ın tüplü ulaşım projesi Hyperloop'un inşası 2016'da başlıyor. Hyperloop saatte 900 kilometre hızla ulaşım vadediyor.
Avrupa'daki mülteci krizi büyüyor. Sırbistan sınırına tel örgü çeken Macaristan'a 2015 yılı içierisinde 100 binden fazla mülteci geçti. BM ise AB'ye "Göçmen kriziyle mücadele yöntem
Filistin Çalışma Bakanı Memun Ebu Şehla, Gazze Şeridi'ndeki hastanelerde yaşanan ilaç krizinin hafifletilmesi için bugün bölgeye 12 kamyon ilaç gönderileceğini bildirdi.
YSK erken seçim tarihini 1 Kasım olarak duyurdu. CHP’nin ön seçimsiz seçime girme talebine ise olumlu yanıt verildi.
30 yıldır akan kanın durması için başlatılan Çözüm Süreci’ni “AK Parti ile PKK anlaştı”, “Askeri, kışlaya hapsettiler” şeklindeki sözlerle baltalamaya çalışan çevrelerin, 2 p
17 Aralık’tan sonra bir “Paralel” muhabbetidir gidiyor: Her sorunun, her beceriksizliğin, her eksiğin, her başarısızlığın adı “Paralel” olmuş.
Ürdün'de, Mescid-i Aksa'nın güvenliğine amacıyla muhafız sayısının artırılması projesi gündeme geldi.
İstanbul tarihçisi ve araştırmacı Süleyman Faruk Göncüoğlu, gül lokumundan tarihi kervansaraylara, tramvaydan bağ evlerine kadar Üsküdar’ın kaybolan tarihi değerlerini anlattı.
Göçmenlerin ayak bastığı ilk ülkeye iltica başvurusu yapmasına imkan veren Dublin anlaşması imzalayan 25 AB ülkesince ihlal edilmeye devam ediyor
İngiliz gazete, bugünkü sayfalarında Tunceli'deki izlenimlerine yer verdi.
Mısır'da Giza Ceza Mahkemesi, mahkeme binasını yakmak suçlamasıyla 2 İhvan üyesinin dosyasının, idam talebiyle müftülüğe gönderilmesine karar verdi.
İran'ın resmi haber ajansı IRNA'da yayınlanan bir analizde 'Erdoğan başkan, Türkiye lider ülke olamayacak' şeklinde bir ifade kullanıldı.
Sınır ötesindeki hareketliliği istihbarat tespit etti: Ağır kayıp veren teröristler, ABD'nin PYD'ye verdiği silahlarla Suriye'den Türkiye'ye girmeye çalışıyor.
İran'ın kuzeybatısında incelemelerde bulunan İran İçişleri Bakanı Abdulrıza Rahmani Fazli, asker kıyafeti giyerek İran-Irak sınırında yer alan Kandil Dağları'na çıktı.