İran Kara Kuvvetleri Komutanı Purdestan ülkesinin Irak ve Suriye'de hava saldırısı düzenleyebileceğini söyledi
Türkiye, İran ve Rusya'nın 'Musul'dan geri çekilin' çağrılarına rağmen çekilmeme kararı aldı.
Rus uçağının düşürülmesi ile ortaya çıkan krizin ardından herkes Rusya'nın doğalgazı kesmesini beklerken kötü haber İran'dan geldi.
Krizi tırmandıran Rusya, Türkiye'den aldığı yaş meyve - sebzeye ambargo uygularken Bosna-Hersek'ten bu ürünlere talep geldi.
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın gerginliği artıran saldırılarına yanıt olarak Ermeni mevzilerini havan toplarıyla vurdu.
İran Dışişleri'nden gelen açıklamada Türkiye'nin Musul'a asker göndermesinin yanlış bir hareket olduğu belirtildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İranlı mevkidaşı Ruhani arasında geçen telefon konuşmasıyla ilgili Tahran yönetiminden gelen yalanlamaya Türk Dışişleri cevap verdi. Açıklamada, görüşmen
İstanbul Aksaray Metro İstasyonu’nda basın açıklaması yapan ardından ise 'Biji Apo, Biji Selo' diye bağıran gruba müdahale edildi.
İran Alınan Kararların Uygunluğu Konseyi Sekreteri Muhsin Rezai, Suriye'deki danışmanlarının, terör örgütü IŞİD'den Türkiye'ye giden petrolün tüm olası ihracat yollarının fotoğraf
Fransa’da, cumhuriyetçiler tarafından ulusal meclise sunulan ‘Ermeni soykırımı’nı inkar edenleri cezalandıran yasaya onay çıkmadı.
Mardin Valiliği, güvenlik güçlerine saldıran 15 PKK/KCK terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in Başdanışmanı Ali Ekber Velayeti, Beşşar Esed'i İran'a davet etti.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, krizi tırmandıran açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Putin, Türkiye'yi yeniden tehdit etti.
Suriye konusunda Rusya ile yakınlaşan İsrail, bir yandan sınırındaki İran tehdidini bertaraf etmek için adımlar atarken, diğer yandan Esed'in merkezde olduğu bir yönetimi tercih ediyor.