Özbekistan diktatörü İslam Kerimov’un Müslüman halka yönelik baskıları sürüyor. Semerkant şehrinde otobüs üreten “Samauto” devlet fabrikası depo müdürü iş yerinde namaz kıldığ
Suriye'nin en etkin direniş gücü olan İslam Ordusu, Türkiye'de yaşanan terör olayları hakkında bir bildiri yayımlayarak Türkiye'nin yanında olduklarını bildirdi.
İsrail polisi Filistinli göstericilere müdahale etme gerekçesiyle İslam dininin en kutsal mabedlerinden Kudüs'teki Mescid-i Aksa'ya girip 6 göstericiyi gözaltına aldı.
Almanya'da İslam'a ilgi duyarak araştıran ve Müslüman olan Almanların sayısında son zamanlarda artış olduğu ifade ediliyor.
Almanya’nın Saarland eyaletinde İslam din dersi bir pilot uygulamayla ilköğretim müfredatına alındı.
Vatandaşlarının IŞİD’e katılmasını engellemek isteyen İngiltere’nin, ‘İslami aşırılıkla mücadele’ planı Müslüman İngilizler'in tepkisini çekti.
IŞİD'in (Irak Şam İslam Devleti) Türkçe dergisi Konstantiniyye'nin ikinci sayısı internet üzerinden yayımlandı.
Avustralya'nın Melbourne şehrinde düzenlen İslam karşıtı gösteri, sivil toplum kuruluşları ve insan hakları savunucuları tarafından engellendi. Polis de göstericilerin yürüyüşünü e
Gerek haberleri ile gerek köşe yazarlarının ele aldığı konularla İslam'a sürekli saldıran Cumhuriyet gazetesi Kur'an-ı Kerim ile ilgili skandal bir habere imza attı.
Gazze'de, Hamas ve İslami Cihad mensuplarına ait 5 araca bombalı saldırı düzenlendi. Patlamalarda 2 kişi yaralandı.
Rotterdam İslam Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, Flaman Akreditasyon Kurumu’nun (NVAO) üniversitenin akreditasyonunu 6 yıl daha uzattığı belirtildi
Özbekistan’da İslami eserlere zarar vermeye devam ediliyor. Taşkent’teki Cuma Camii müzeye çevrildi. Camiyi fotoğraflayan Orhan Turgut, Özbekistan’da ezan sesinin bile duyulmadığını söy
Eski Kudüs Müftüsü ve Mescid-i Aksa İmamı İkrime Sabri, IŞİD adı altında İslam’a savaş açılmak istendiğini belirtti.
Önceki gün serbest bırakılan İslami Cihad Hareketi'nin önde gelen isimlerinden Hıdır Adnan yeniden gözaltına alındığı bildirildi.
Batılı siyasetçileri ve iki yüzlülükle suçlayan İlham Aliyev, "Bazı iki yüzlü Batılı siyasetçiler, Ermeni paralarıyla kendilerine hayat kuran kongre üyeleri, islamofobik politikacılar