Hollanda ve Türk ordusunda görev yapan, 3 dil bilen Yılmaz, Suriye’deki savaşçılar içinde en entelektüel olanı.
Toprak ve sazlardan yapılma bir kulübe ve bir bisiklet... Kosmasimusanda ailesinin tüm mal varlığı bundan ibaret. Yılda bir gün et yiyebiliyorlar. O da Türkiye'den giden kurban eti sayesinde.
Bakan Yılmaz,"Saldırı olursa NATO, üzerine düşeni yapacaktır” dedi.
İşgalci siyonist, tutsaklara bayram ziyareti yapılmasını bile engelledi Esir Kulübü: İşgal Yönetimi Binlerce Tutsağı Ziyaretten Yoksun Bırakıyor
Tarihte bugün yaşanan olaylar arasında; Türkiye’nin ilk uçak fabrikasının açılması, Mısır Devlet Başkanı Enver Sedat’ın öldürülmesi, İşgal kuvvetlerinin İstanbul’u terk etmesi,
Mersin'in Tarsus ilçesinde, deri toplama meselesi yüzünden çıkan kavgada, 6 kişi yaralandı. Olaylara terör örgütü yandaşlarının katılmasıyla mahalle savaş alanına döndü.
Doğduğu topraklardan hiç ayrılmayan 110 yaşındaki Elif nine, IŞİD tehdidi yüzünden göç etmek zorunda kaldı.
Kurban Bayramı tatili arefe gününün de katılmasıyla 5 güne çıktı, peki bayram namazı hangi ilde saat kaçta kılınacak işte tüm vakitler.
AYM, "Torba Yasa" olarak bilinen, 6552 sayılı İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'nin açılış töreninde ilk kez Cumhurbaşkanı sıfatıyla konuşma yaparken CHP'li üç vekil tarafından protesto edildi. AK Parti Milletvekili Bülent Turan, CHP M
Türkiye Barolar Birliği, Ortaöğretimde başörtüsünün serbest bırakılmasıyla ilgili yürütmenin durdurulması için iptal davası açtı.
İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüşen BM Genel Sekreteri Ban, Gazze'ye uygulanan ablukanın kaldırılmasını istedi.
Cenevre Kanton Yönetimi, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarını konu alan anıtın BM binası bitişiğine yapılması talebini reddetti.
IŞİD’in elinde 101 gün rehin kalan 49 vatandaşımızın kurtarılmasının ardından, IŞİD'in elinde neler yaşadıkları bir bir gün yüzüne çıkıyor.
İspanya Anayasa Mahkemesi, Katalonya'nın bağımsızlığı için yapılması planlanan referandumunun 'yasadışı' olduğuna karar verdi