Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan 17,5 milyon öğrenci cuma günü tatile girecek.
Mısır İdare Mahkemesi, öğretim görevlileri ve diğer personel için getirilen peçe yasağını onayladı.
Uluslararası Enerji Ajansı (IEA), petrolde sert satışın aşırı arz sebebiyle kötüleşebileceği uyarısında bulundu.
İran güdümündeki Irak dışişleri bakanı İbrahim Caferi: Türkiye'nin Irak topraklarında bulunması rahatsızlıktan tahammül edilemez hale geldi
İran Devrimi, bazı naif çevrelerce 1400 yıllık ihtilafı sona erdirecek bir gelişme, sadece Şii halklar için değil Sünni halklar için de bir özgürlük ve emperyalizm kuşatmasından kurtu
Sosyal medya ağı Twitter’a Türkiye saati ile 10:15’den beri erişim sağlanamıyor.
IŞİD'in 3 gün önce başladığı Deyr ez Zor saldırılarında Suriye ordusunu kentin bazı bölümlerinden çıkardığı bildirildi...
Şırnak'ın Silopi ilçesi, 'Şehit Polis Muhammet Onur' operasyonu ile PKK mensuplarınca açılan hendek ve barikatlardan arındırıldı, bazı evlerde tuzaklanan bombalar etkisiz hale getirildi.
Mısır'da darbe yoluyla yönetim erkini ele geçiren Abdulfettah El Sisi, CIA Şefi John Brennan ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Suriye görüşmelerinde hangi muhalif grupların temsil edileceğine karar verilemezse, Cenevre buluşması ertelenebilir.
Moskova’nın talebiyle önceki gün rejim ile masaya oturan terör örgütü YPG, Esed’in askeri olacak ve Müslim’e de rejimde görev verilecek.
Bahçelievler'de bir okulun inşaatında toprak kayması ile çöken istinat duvarı nedeniyle çevredeki binalar tahliye edildi.
Van'ın İpekyolu ilçesinde çöp konteynerine yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu çevredeki okul ve evlerde hasar oluştu.
Kilis'te, DAEŞ terör örgütüyle irtibatlı oldukları değerlendirilen 8 kişi gözaltına alındı.
Terörle mücadelede büyük mesafe alındığını belirten Başbakan Davutoğlu, bir taraftan hayatın normale dönüşü sağlanırken, diğer yandan da yeni bir güvenlik yapılanmasına gidilece�