KCK Eşbaşkanı Cemil Bayık’ın, PKK'nın Almanya'da gerçekleştirdiği şiddet eylemlerinden dolayı özür dilemesi ve bu ülkeden PKK yasağını kaldırması talebine yanıt veren Almanya İç
Ankara Barosu, kredi dosyası masrafları ve kredi kartı aidatlarının tahsili için vatandaşlara belge gönderip karşılığında para topladığı ileri sürülen bir internet sitesi hakkında s
Almanya'nın Dresden şehrinde Pegidacılar, çan çalan kilise görevlilerinin boğazlarını kesmekle tehdit ettiler.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçimlerle ilgii açıklaması hakkında konuştu.
Suudi Arabistan'ın Fransa Diplomatik Misyon Şefi Ali Ben Muhammed Al Karni, İran'ın Yemen ve Suriye'nin içişlerine müdahale ederek bu ülkelerde mezhep savaşı yürüttüğünü söyledi.
Trabzon'da Fenerbahçe'yi taşıyan otobüse düzenlenen saldırıda gözaltına alınan iki kişinin mahkeme tarafından serbest bırakılmasına savcının yaptığı itiraz reddedildi.
Fransa'da İslam karşıtı ırkçı mesajları ile tanınan Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen, Yahudi ve ırkçı söylemleri sebebiyle tepki çeken partinin kurucu onursal başkanı babası Jean Mar
Ermenek'te 18 işçinin hayatını kaybetmesiyle ilgili kusurlu oldukları tespit edilen şüpheliler hakkında, 'Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olma' suçundan dava açıld
Irak Başbakanı Haydar İbadi'nin 'Tikrit'ten sonraki hedef Anbar' açıklamasından saatler sonra, IŞİD Anbar'ın merkezi Ramadi kentinin kuzeyinde bazı bölgeleri ele geçirdi.
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.
Savcı Selim Kiraz'ın katledildiği saldırıda azmettirdiği iddiasıyla İtalya’da tutuklanan Erdal Ünal’ın fotoğraflarına ulaşıldı.
Rusya’nın St. Petersburg kentinde Rus güvenlik güçleri tarafından, Hizb-ut Tahrir üyesi Müslüman gençlerin evlerine baskın düzenlediği iddia edildi...
Kendi kanlı tarihini unutan Hristiyanların ruhani lideri Papa Francesco, sözde Ermeni soykırımı için "Büyük Trajedi" tabirini kullanarak büyük bir skandala imza attı.
2015 yılında ağır geçen kış şartlarının ardından baharı bekleyen Türkiye, yeniden soğuk ve karlı havanın etkisine girdi.
Titanik 103 yıl önce bugün İngiltere'den yola çıktı. Gemiye Fransa'dan binmeyi planlayan Besim Ömer Paşa limana gideceği treni kaçırınca faciadan kurtulmuştu