Van'da geçen yıl evine gittiği sırada HDP/PKK'lilerin saldırısı sonucu katledilen Mehmet Latif Şener ile ilgili iddianame kabul edildi.
Mardin'in Midyat ilçesinde dedesini ziyarete gelen 5 yaşındaki Ecrin Tunç, bakkala gitmek için evden ayrıldıktan sonra kayboldu. Küçük kızı arama çalışmaları havadan ve karadan sürüy
Türkmen Birliği Komutanı Ömer Dede, PYD'nin Tel Abyad'da hükümet kurmaya kalkışması durumunda savaşın giderek büyüyeceğini söyledi. Dede, “Deraa'dan Şam'a tüm ordular asker gönderel
Koalisyon hükümeti kurulamaması durumunda Türkiye'yi erken seçime nasıl ve hangi hükümet götürecek?
Muş halkı Peygamberlik iddiasında bulunan İskender Evrenseloğlu'nun propagandasının yapıldığı konferansa tepki gösterdi.
Tesettürün günümüzde yozlaştırıldığına dikkat çeken Diyanet-Sen Gaziantep Şube Başkanı Nuriye Dağdeviren, Müslüman bayanın örtüsünün, Allah'ın emri doğrultusunda olması gerek
35 yıldır Almanya’nın Geesthaacht Kasabası’nda yaşayan Sivas'lı Ercan Baran kızının IŞİD'e katılmasının ardından intihar etti.
İsrail Başbakanı Binyamin , İsrail hükümetinin 2014'te Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılara ilişkin resmi raporun hakkında konuştu.
Mısır'da idam konusunda görüş için dosyaları müftülüğe gönderilen darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş cumhurbaşkanı Mursi ve 121 kişinin yargılandığı ve yerel mahkemen
Mısır mahkemesi, aralarında Mursi'nin de olduğu ve 121 kişi hakkında verilen idam cezalarıyla ilgili kesin karar duruşmasını Salı günü yapacak. Mahkeme açıklayacağı bu karardan önce
Sudan Devlet Başkanı Ömer el-Beşir, hakkında verilen 'ülke dışına çıkma' yasağıyla ilgili, 'Afrikalı liderler, vesayeti reddediyor' dedi.
Montaj ses kayıtlarını Meclis’teki CHP grup toplantısında yayınlayan Kılıçdaroğlu hakkında fezleke hazırlanıyor.
Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Yemen'de İran destekli bir iktidar mücadelesine giren Husi Ensarullah Hareketi, Aden - Ebyen yolunda 11 sivili katletti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, MHP Liderine yaptığı çağrıda, "Bir restorasyon dönemi için bir araya gelebilmeliyiz" dedi.
AK Parti'den tekrar aday gösterilmeyince eşinin başını açtığı iddia edilen Rifat Sait, eşinin başını açma tarihini verdi.