ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey ve beraberindeki heyet, Suriye konusunda devam etmekte olan müzakere sürecinde yeni görüşler sunmak üzere Ankara’ya geldi. Geçen yıl Haziran ayında
Milli Savunma Bakanlığından, 'Akar, Jeffrey görüşmesinde, Fırat'ın doğusunda Güvenli Bölge tesisi ile Suriye'de son dönemde yaşanan gelişmeler ele alındı.' açıklamasında bulunuldu.
İran'da üst düzey bir yetkili, Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı'na (CIA) yönelik casusluk operasyonunda ajan olduklarından kuşkulanılan tümü İran vatandaşı 17 kişinin tutuklandığ�
ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) Komutanı General K. McKenzie ve eski Suriye Büyükelçisi William Roebuck, bu sabah Suriye'ye giderek PYD/YPG'den Şahin Abdi Cilo (Mazlum Kobane) ve ö
Türkiye''de siyasetin gelip dayandığı tıkanma noktası aslında suni teneffüsle yaşatılmaya çalışılan bir siyaset etme zihniyeti ile nereye kadar gidilebileceğini ortaya koydu.
İsmet Özel’in Cahit Zarifoğlu merkezli iki yazısı var. Bunlardan en çok ses getireni 10 Haziran 1987 tarihinde Milli Gazete’de yayınlanan “Şair Öldüren Rejim” başlıklı yazıydı.
İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, yurt dışında yaşayan vatandaşları ilgilendiren 3 düzenleme konusunda sert çıkış yaptı.
Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yeni parti kuracağı iddia edilen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştüğü ve Davutoğlu’nun kuracağı partide yer alacağı iddia edildi.
Batman'da 82 yaşındaki Mahmut Yalçın, 1992'de ayrıldığı memleketi Sincan mezrasına dönerek ev yaptırmak istedi. Ancak Yalçın ile köye dönmesini istemeyen bazı kişiler arasında tartı
Diyarbakır Lice'de İHA destekli operasyonda bir terörist ile terör örgütüne yardım eden 2 kişi silah ve mühimmatları ile yakalandı.
ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey başkanlığındaki heyet, Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal ile bir araya gelecek. Gündemde, S-400, F-35 projesinin yanında Suriye’deki
Benzine yapılan 11 kuruşluk indirimin ardından motorine de 13 kuruş indirim geliyor. Motorin fiyatının bu gece yarısından geçerli olmak üzere inmesi bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanlığı'nda üst düzey 6 kişiyi görevden aldı. Görevden alınan arasında Orman Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcıları Yusuf Şahin, Meh
Gökhan Özcan- Yeni Şafak
ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'nin Türkiye'de olduğu ve yetkililerle Türkiye'nin güvenlik endişesi ve Suriye'de son dönemde yaşanan gelişmeleri ele alacağı bildirildi.