Azerbaycan ordusunun, Ermenistan ordusunun saldırı girişimlerini önlediği ve Ermenistan güçlerine ciddi kayıplar verdirdiği bildirildi.
Yemen'de hükümet ile Husiler arasındaki esir takası anlaşması kapsamında, Husilerden 360'ı, hükümet yanlısı esirlerden ise 129'ı serbest bırakıldı.
14 Ekim 1984, “BM, Kadınlara Karşı Her Türlü Ayrımcılığın Ortadan Kaldırılması Sözleşmesi” CEDAW’ın onay günü idi. Bugün İstanbul Sözleşmesini konuşuyoruz ama, bu işin k�
Cumhuriyetin kurucusu” ana muhalefet partisinin başkanının “Suriye Türkmenlerine yardım için Arapça nutuk gönderdik”, dediğini duyunca nutkum tutuldu!
Coğrafi keşiflerde olsun, edebiyatta, sanatta, bilimde, hukukta tüm anlamlı atılımlar, önceden bilinmeyen yenilikler bu gözü kara kişilerin işidir.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye ile hiçbir zaman müttefik olmadıklarını söyledi. Lavrov buna karşın Türkiye'nin çok yakın bir partnerleri olduğunu ve bu partnerliğin bi
Ruhu sarıp sarmalayan musiki nasıl ki insanı vecde getirir, taşların musikisi de büyüler; ona çevrilmiş gözleri
Devlet millet, patron çalışan işbirliği ile hem virüsü yenebiliriz hem işimizi ve aşımızı koruyabiliriz hem de küresel ekonomide rekabet edebiliriz.
Bir edalı kız sahil yolunda “sağlıklı yaşam” için koşuyor. Kulaklığı var, demek ki aynı anda müzik dinliyor. “Sağlıklı yaşam” aslında “tüketim toplumu”nun “paket progr
Müslüman dünyanın muzdarip olduğu bütün siyasî, sosyal ve fikrî problemlere rağmen, İslâm, insanlığın ilgisini çekmeyi sürdürüyor.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ülkesinin Ermenistan işgali altındaki Dağlık Karabağ'da devam eden ihtilaf konusunda Türkiye ile aynı fikirde olmadığını söyledi.
Uzayda yapılacak yeni keşif ve faaliyetlerde ortak hareket etmek üzere 7 ülke, ABD tarafından hazırlanan "Artemis Anlaşmaları" isimli belgeye imza atma kararı aldı.
Çalışmalarını İslam Bilim Felsefesi tarihi ve matematik tarihi üzerine yoğunlaştıran Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu, yeni yayınlanan İslam-Türk Felsefe Bilim Tarihinin Anlam Küresi, Kendin
Libya Devlet Yüksek Konseyi ile Halife Hafter'in siyasi müttefiki Tobruk'taki Temsilciler Meclisi'ni temsil eden heyetler, Mısır'ın başkenti Kahire'de gerçekleştirdikleri anayasal istişare to