HDP, Kobani'deki savaşa destek için Türkiye'den koridor kurulmasını istedi.
İstanbul'daki Kobani gösterilerinde göstericiler sokakları ataşe verdi.
Batman'da IŞİD'i protesto eden bir grup gösterici, şehir merkezindeki bankayı yağmaladı.
İçişleri Bakanı Efkan Ala'dan protestolara sert tepki.
Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani Türkiye'den peşmergenin Kobani'ye geçişi için resmi olarak izin istedi.
Tayland'ın Patani bölgesindeki yetimlerin eğitim aldığı Boğaziçi Okulu'nun öğrencileri Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını anlatan gö
Gazzeli "sanatçılar", İsrail saldırılarının yarattığı travmayı dijital sanat aracılığıyla ifade ediyor. Sanat; mesafelerin, duvarların ve kültürlerin ayırdığı insanlar arasında
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı yazar Taha Özhan, Kobani üzerinden hükümete ağır ithamlarda bulunan HDP'yi akıl tutulması içinde olmakla eleştirdi.
İspanya'da ilk defa sağlıklı birine bulaşan Ebola virüsü Avrupa için de bir ilki teşkil ediyor.
Pakistan Talibanı, Irak Şam İslam Devleti’ne bağlılığını açıkladı; örgüt, mensuplarına IŞİD’in eylemlerine destek sağlanması için talimat verdi.
İsrail, Yahudi yerleşimcilerin başka kapılardan da Mescid-i Aksa'ya girmeleri için çalışmalara başladı
Bazı şarkıcıların sosyal medyadan İslami değerler ve Müslümanlara yönelik hazımsızlıklarına tepkiler büyüyor.
Murat Bardakçı, Süleyman Şah Türbesi'nin Türkiye için neden bu kadar önemli olduğunu anlattı.
İçişleri Bakanlığınca hırsızlık, kapkaç, gasp gibi suçlardan mağdur olan vatandaşların işlemleri karakol yerine olay yerinde alınacak.
Batılı ülkeler için IŞİD’den daha büyük tehdit olarak tanımladığı ‘Horasan’ grubuna yönelik hava saldırısının başarısız olduğu öne sürüldü.