Sosyal Medya

Güncel

Özel harekat timleriyle büyük operasyon

Diyarbakır'da, Fiskaya bölgesinde göstericilerin polise saldırması sonucu sabah saatlerinde Özel Harekat timlerinin de katıldığı geniş kapsamlı bir operasyon gerçekleştirildi.



500 polisin katıldığı operasyonda yol açma çalışmaları da yapılırken, çok sayıda kiÅŸi gözaltına alındı.IŞİD'in Kobani'ye saldırısını protesto etmek amacıyla geçtiÄŸimiz Salı günü Türkiye'nin bir çok ilinde sokak gösterileri düzenlendi. Diyarbakır'da 5 gündür aralıksız devam eden olayların ardından, polise taÅŸ, molotof kokteyli ve ses bombası ile saldıran gruplara yönelik operasyon düzenlendi.

Sur ilçesine baÄŸlı Fiskaya bölgesinde çalışma yapan polislere göstericiler tarafından saldırı düzenlendi. Göstericiler elektrik direkleri ile yollara barikat kurup polisi taÅŸladı. Diyarbakır Emniyet MüdürlüÄŸü göstericilere müdahale etmek ve yolları trafiÄŸe açmak için sabah saatlerinde bölgeye özel harekat timlerinin de içinde bulunduÄŸu 500 polisle geniÅŸ kapsamlı bir operasyon gerçekleÅŸtirdi.

Özel harekat timlerinin de katıldığı operasyonda çok sayıda kiÅŸi gözaltına alınırken, iÅŸ makineleri yardımıyla yakılan arabalar, elektrik direkleri, tabelalar baÅŸta olmak üzere bir çok barikat yoldan temizlendi. Çalışmaların ardından yol kontrollü olarak ulaşıma açılırken, gözaltına alınanların sorgulanmak üzere Emniyet MüdürlüÄŸü'ne götürüldüÄŸü belirtildi.

YENÄ°ÅžAFAK


 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.