Fransa’da peçeli kadınların haklarını savunan Cezayirli iş adamı Raşid Nekkaz, Tunus makamlarının ülkeye girişini engellediğini ve kendisini Cezayir’e göndermelerini istemesine rağmen
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'in kuzeyindeki Ömer Simo köyünü teröristlerden arındırdı.
Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), İdlib’de çatıştıkları yüzlerce DEAŞ teröristinin aileleriyle birlikte kendilerine teslim olduğunu açıkladı.
İsrail'de yayın yapan Jerusalem Post gazetesinde çıkan yazıda, İsrail ile İran arasında açık bir savaşın başladığı ifade edildi.
Filistin Devlet Başkanı Abbas, Ortadoğu görüşmelerinde ABD’nin arabuluculuk rolünü artık kabul etmediklerini söyledi.
İsrail Başbakanı Netanyahu, işgal altındaki Batı Şeria'yı ilhak ederek "tam egemenlik" sağlama konusu için ABD yönetimi ile görüşüyor.
Afrin'e düzenlenen hava operasyonunda PKK/PYD'nin üç üst düzey komutanı öldürüldü.
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Pentagon'un 2019 bütçesinde, SDG adını kullanan terör örgütü PYD/PKK'ya eğit-donat için 300, örgüte kurdurulan sınır güvenlik gücü için de
Tunus Savunma Bakanı Abdulkerim ez-Zubeydi, NATO'nun, ülkede kurulacak askeri operasyon merkezinde kalıcı uzmanlar bulundurma karşılığında 3 milyon avro hibe etme teklifini geri çevirdikleri
Uluslararası Rossiya Segodnya Haber Ajansı Genel Müdürü Dmitriy Kiselev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD’nin Suriye planını çoktan çözdüğünü belirtti.
Ukrayna Devlet Sınır Hizmetleri Sözcüsü Oleg Slobodyan, Ukrayna vatandaşlığından çıkarılan eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili’nin Polonya’ya gönderildiğini bildirdi.
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde, bir şahsın aracıyla trafiği kesmesi nedeniyle ulaşım Anadolu Yakası yönüne bir süre durdu. Şahsın gözaltına alınmasının ardından köprüde trafik
Afrin'de şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Akpınar'ın annesine ev alınması vasiyeti bir iş adamı tarafından gerçekleştirilecek.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ABD Büyükelçiliği önündeki Nevzat Tandoğan Caddesi'nin adının, 'Zeytin Dalı' olarak değiştirilmesi için gerekli teklifin imzalandığ
Milli Muharip Uçak (MMU) Projesi'nin ön tasarım sürecinde görev alacak ekiplerin oluşturulması için adeta mühendis seferberliği yaşanıyor.